L’hora del comiat

L’hora del comiat

Abans que res, voldria tenir un record especial per al nostre coordinador insular, en Tòfol Mascaró, que de sobte i sense donar cap avís, ens ha deixat. No hi ha paraules per expressar el buit que deixa i el que en Tòfol suposava per al GOB i per a Menorca. Una pèrdua difícil d’assumir tan humanament com professionalment. En Tòfol sempre estarà present al nostre record.

Sembla que era l’altre dia quan em varen proposar assolir la presidència del GOB i ja han passat sis anys. La veritat és que han passat molt ràpid, quasi com un sospir. Han estat sis anys intensos i, pel que em resta de vida, mai no oblidaré tot el que he viscut i experimentat. Ha estat un veritable honor i un privilegi presidir aquesta organització.

Ara ha arribat l’hora del comiat. Pens que és bo per les institucions que hi hagi renovació, sempre i quan aquesta estigui garantida, i en aquest cas, no tenc el més mínim dubte que així serà.

Vull fer-ho, en primer lloc, donant les gràcies al GOB per tot el que m’ha aportat durant aquests anys, per tot el que he après i per la oportunitat que m’ha brindat de conèixer persones interessants, de participar en projectes engrescadors i de viure experiències ben enriquidores.

He de donar les gràcies de tot cor a l’equip executiu pel seu suport, pel seu entusiasme, per la seva dedicació, per la seva qualitat humana i professional. Ells i elles són el vertader motor que fa possible que el GOB avui sigui una de les institucions més respectades de Menorca. Respecte assolit gràcies a un treball seriós, rigorós, amb dades contrastades i sempre oferint alternatives a qualsevol problemàtica que es presenti, la qual cosa no és gens fàcil.

També he d’agrair el suport durant aquests anys a tots els components de les diferents juntes directives que he tingut l’honor de presidir i que han ajudat sempre a aportar criteris i visions importants. Una aportació bàsica per al bon funcionament de l’entitat.

Després, un agraïment sincer a totes les persones voluntàries per la seva dedicació, pel seu entusiasme, per la seva empatia. Són un dels actius més importants. Sense la seva participació, el GOB no tindria la capacitat d’aconseguir tot el què duu a terme.   

Gràcies, així mateix, a tota la gent que està associada a l’entitat. Una massa social que no deixa de créixer any rere any, que dona pes, ànim i suport a la tasca iniciada a Menorca fa més de quatre dècades. Les quotes de les persones associades permeten el funcionament bàsic del GOB i en garanteixen la independència econòmica i la llibertat d’emetre opinions.

No em vull oblidar de fer un reconeixement als mitjans de comunicació, a les empreses, institucions, fundacions, i a totes aquelles persones que, en un moment determinat, també ens han recolzat.

I ja per acabar, constatar que jo simplement deix la presidència, però que seguiré donant suport i col·laborant amb el GOB a un altre nivell. Mentre visqui, sempre portaré al GOB dintre del meu cor.

Carlos Coll Pons
Ex President del GOB

(Carlos Coll ha estat el president del GOB de Menorca entre els anys 2018 i 2024. Ha passat el testimoni de la presidència a Margarida Masferrer)

Views: 53

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Arxiu de notícies

Aquí trobaràs les notícies publicades fins al 25 de gener de 2024.

Llista de correu

Omple el formulari t’enviarem totes les novetats del GOB Menorca.

El Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa de Menorca (GOB Menorca).

No et perdis res!

Subscriu-te al butlletí  i t’enviarem totes les novetats del GOB Menorca.

Tenim WhatsApp de difusió setmanal amb activitats i notícies. Envia ALTA + nom i cognom al +34 722 182 286