Recursos

El GOB Menorca forma part de…

El Fòrum d’Entitats del Tercer Sector de Menorca és una xarxa d’entitats sense ànim de lucre i no governamentals de l’illa. Fa feina per enfortir el teixit associatiu, posar en contacte i aliar diferents entitats per tal de sumar esforços, i la transformació social per aconseguir una societat més justa i equitativa a partir de les demandes i necessitats expressades per la ciutadania organitzada democràticament.

Menorca sense Plàstic està formada per diverses entitats de Menorca amb una important trajectòria en la protecció i preservació de l’entorn i que, mitjançant l’Aliança, sumen forces aquesta vegada per lluitar contra el plàstic d’un sol ús. El GOB Menorca és una entitat motor que contribueix amb temps i/o fons i/o recursos a l’Aliança de manera tangible.

La Iniciativa de la Custòdia del Territori a les Illes Balears (ICTIB) és una xarxa d’entitats que té com a principal objectiu fomentar la Custòdia del Territori (CdT) com a eina per conservar els valors naturals, culturals i paisatgístics a les nostres illes amb la finalitat de que esdevengui una estratègia de conservació més coneguda, utilitzada i recolzada per la societat i els poders públics. El GOB Menorca forma part d’aquesta iniciativa amb el programa de Custòdia Agrària.

El Foro de Redes y Entidades de Custodia del Territorio (FRECT) és una entitat de representació del col·lectiu d’entitats de custòdia del territori a nivell nacional. Aquesta entitat de tercer nivell constitueix un nou espai de col·laboració y debat per l’enfortiment d’aquesta estratègia de conservació. La seva finalitat és treballar de manera estratègica i conjunta per la promoció institucional, social, legal i tècnica a nivell estatal del concepte de la Custòdia del Territori i la seva aplicació a la gestió i conservació del patrimoni natural, cultural i paisatgístic.

The Alliance for Mediterranean Nature & Culture (AMNC) és una aliança internacional de 13 organitzacions per la natura i cultura mediterrània. L’AMNC està treballant per enfortir la consciència i la comprensió dels paisatges culturals, fer costat als productors tradicionals i advocar per uns beneficis mediambientals, socials i econòmics millorats per a la biodiversitat i el manteniment de la població local. La seva missió consisteix a reconèixer, promoure i sostenir pràctiques que mantinguin aquests paisatges, sustentades per la creença que la naturalesa i la cultura estan profundament interconnectades i juntes proporcionen beneficis mediambientals, socials i econòmics a la societat.

Connecta amb nosaltres

Canal de notícies del GOB - WhatsApp

Tenim WhatsApp de difusió setmanal amb activitats i notícies.

Guardeu el telèfon (+34) 722 182 286 al teu dispositiu i envia un WhatsApp amb ALTA + el teu nom i cognom.

Altres enllaços

Views: 401