Botigues

Contem amb diferents punts de venta on podràs trobar productes relacionats amb l'illa de Menorca. El GOB ha editat fins ara diversos materials que, a la vegada que donen una informació de qualitat sobre el medi ambient, contribueixen al sosteniment de les activitats que realitza.

Previous slide
Next slide
Trobaràs llibres relacionats amb l’illa de Menorca: història, gastronomia, flora i fauna, medi marí, jardineria i horta, senderisme i camí de cavalls, contes infantils, camisetes de la Menorca que estimam…. També trobaràs productes de les finques de Custòdia Agrària: Embotits (sobrassada, carnixulla, feut), formatge, vi i vermut de Menorca, oli de Menorca, arròs de la terra, melmelades, pa (per encàrrec).

El Molí del Rei

Mercat des Claustre

Voluntariat

El voluntariat és un pilar fonamental de la nostra associació. Gràcies a la tasca de les persones voluntàries podem dur a terme accions que no serien possibles sense elles. El treball voluntari ajuda a desenvolupar-se com a persona a partir del treball en equip. Significa dedicar una mica de temps lliure a ajudar a causes justes per a la societat, aprendre i passar-ho bé!

El GOB puntualment organitza cursos de formació dirigits a les persones voluntàries per tal d’adquirir els coneixements per a realitzar determinades tasques i celebrem actes festius amb l’equip voluntari.

Pots formar part de l’equip de voluntariat que fa possible la paradeta del Mercat. Si t’interessa, contacte amb nosaltres a través d’aquest formulari.

Productes de Custòdia Agrària

Els productes derivats de les finques que han adquirit un compromís ambiental, signant un acord de Custòdia del Territori amb el GOB, promouen la sostenibilitat al camp i la qualitat dels aliments. Posem en contacte consumidors compromesos amb una alimentació sana i que cerquen productes de qualitat, amb els propietaris i pagesos que es preocupen pel medi ambient.

Podeu encarregar i recollir els diferents productes de les finques amb acord de Custòdia sense costos d’intermediació directament a les botigues del GOB. També podeu comprar directament dels pagesos i les pageses que practiquen la Custòdia Agrària.

Sorteig mensual

Si fas una compra de 5 euros o més a la nostra paradeta de Sa Plaça (Mercat des Claustre, Maó), pots emplenar un paperet amb les teves dades per entrar directament al sorteig mensual per guanyar un lot de productes de Custòdia Agrària!

Cada mes sortegem una selecció d’embotits, vi, vermut, oli, formatge… produïts amb respecte pel medi ambient; productes que tenen els valors afegits de #salut, #natura i #proximitat.

Views: 259