On trobar-nos

El Molí del Rei

Oficina i punt d’informació El Molí del Rei és la seu principal del GOB a Menorca. S’hi troben les oficines de l’associació amb informació sobre tots els projectes i programes actuals, una botiga i una sala polivalent equipada amb material audiovisual.
Botiga Trobaràs una gran varietat de llibres relacionats amb l’illa de Menorca: història, gastronomia, flora i fauna, medi marí, jardineria i horta, senderisme i camí de cavalls i, contes infantils. A més de productes zero-plàstic, camisetes, productes de la xarxa de finques de Custòdia Agrària: embotits, formatges, arròs de la terra, vins i vermuts, melmelades, pa (per encàrrec)… i moltes més.
Edifici Històric El Molí del Rei és un complex arquitectònic d’un antic molí fariner del segle XVIII, que va ser rehabilitat l’any 2005. La part més atractiva és la torre, a la qual es pot pujar i gaudir d’una vista única de Maó i dels seus voltants. Vine a conèixer el Molí i fes-nos una visita.

Sa Plaça, Mercat des Claustre

BotigaTrobaràs llibres relacionats amb l’illa de Menorca: història, gastronomia, flora i fauna, medi marí, jardineria i horta, senderime i camí de cavalls, contes infantils, peluixos, braceroles, màscares, camisetes de la Menorca que estimam.
També trobaràs productes de les finques de Custòdia Agrària: Embotits, sobrassada, carnixulla, formatge, vi i vermut de Menorca, sal de Menorca, arròs de la terra, melmelades, pa (per encàrrec)…
Sorteig mensual Vols guanyar un lot de productes de les finques de Custòdia Agrària? Amb una compra de 5 euros o més, entres directament al sorteig.

ES VIVER plantes de Menorca

Centre de Jardineria

El Viver produeix amb certificat ecològic tot tipus de plantes autòctones, varietats locals d’horta i plantes aromàtiques i culinàries. També ofereix productes ecològics per a tractaments fitosanitaris, adobs orgànics i substrat.

Serveis

Us podem assessorar sobre jardineria i horta ecològiques. Construïm i mantenim jardins i sistemes de depuració d’aigües residuals amb planta aquàtica.

 

Centre de recuperació de fauna silvestre

El Centre

Les instal·lacions del disposen de…

  • Gàbies habilitades al vol, que faciliten la rehabilitació d’exemplars d’ocells que necessiten recuperar la plena capacitat de volar

  • Una bassa artificial es mantenen les tortugues al·lòctones, que no es poden alliberar al medi natural

  • Terraris per les tortugues de terra que han estat en captivitat i ens són entregades per tornar-les a la llibertat

  • Una bassa per calàpets per ajudar-los en el procés de metamorfosis durant l’època de cria

  • Espais d’educació ambiental

Serveis

Oferim assistència a la fauna silvestre, recollida d’espècies exòtiques, educació ambiental, divulgació, xerrades formatives i jornades de voluntariat.

 

Views: 240