Apadrina un animal

El Centre de Recuperació de Fauna Silvestre té la finalitat de contribuir al manteniment de la biodiversitat zoològica de Menorca mitjançant l’assistència a la fauna silvestre accidentada o en perill i, paral.lelament, la tasca educativa i de conscienciació. Els animals que s’han recuperat completament són alliberats al seu medi natural. En cas que no poguessin sobreviure-hi, hi ha l’opció que quedin al Centre.

Coneix els animals del Centre de Recuperació de Fauna Silvestre

Pots ajudar fent una donació al centre o apadrinant un animal. T’enviem un Certificat justificatiu

Gràcies pel teu suport!

Igor

N’Igor és una iguana trobada a un carrer del municipi des Castell. Es tracta d’un individu mascle adult, que aparentment ha fuit d’una casa o ha estat abandonat. Està en bon estat.

Tapio

En Tapio és un xòric trobat a un hortal de Ciutadella. Es tracta d’un mascle adult que presenta una fractura cubital a l’ala dreta, fet que el impossibilita el vol i pel qual no sobreviuria en llibertat.

Fausto

En Fausto és una tortuga d’esperons africana trobat atropellat. Ja recuperada viu al Centre de Recuperació per exemplificar el problema que suposa tenir espècies exòtiques com a mascotes.

Athenea

Athenea és una òliba ingressada amb la fractura d’una ala. És incapaç de volar correctament, pel que ha de ser mantinguda en captivitat amb les cures pertinents.

Blancaneus

Blancaneus és una òliba atropellada a la carretera. Després del tractament, no ha recuperat les facultats suficients com per poder viure en llibertat, pel que la mantenim al Centre de Recuperació.

Ugo

Ugo és un milà lesionat per un aerogenerador. No ha recuperat el vol correctament, pel que es necessari mantenir-lo amb les cures pertinents al Centre de Recuperació.

Arpa

Arpa és un soter que ha perdut la capacitat de volar correctament, després d’una forta col·lisió. L’única manera de que pugui sobreviure es mantenir-lo en captivitat amb cuidadors experts.

Darwin

En Darwin és un lori dels cocoters (Trichoglossus haematodus) que va aparèixer a sa platja de Son Bou i va ser rescatat de dins l'aigua. És un animal exòtic, i per això no es pot alliberar.

Bassa Bufos

La bassa Bufos serveix per a salvar postes de calàpet, i concloure amb èxit la cria en captivitat. En les primaveres eixutes s’aconsegueix salvar centenars de petits calàpets gràcies a aquestes instal·lacions.

Basses Ninja

Aquestes basses serveixen per acollir tortugues d’aigua exòtiques, i evitar d’aquesta manera que siguin alliberades als espais naturals on creen problemes a les espècies autòctones.

Terrari Testudos

Les instal·lacions Testudos serveixen per acollir tortugues de terra rescatades i poder-les restituir al medi natural. D’aquesta manera contribuïm a projectes de protecció d’aquesta espècie fins i tot fora de Menorca.

Views: 230