Vull associar-me

Fas falta, fem falta. Socis, voluntaris, empreses, entitats i persones a títol individual col·laboren amb nosaltres donant suport econòmic o sumant-se a les nostres accions. Sense vosaltres, res d’això no seria possible.

Per què és tan important fer-se soci/a del GOB? Perquè és el que més independència i suport dóna a les activitats que feim. I les quotes dels socis es poden invertir directament en la missió del GOB.

Per què les quotes de soci i les donacions al GOB es poden desgravar? Perquè el GOB està reconegut com a entitat d’Utilitat Pública i la llei estableix beneficis fiscals per a les persones, empreses o entitats que patrocinen les seves activitats.

Vull fer-me soci/a del GOB Menorca

Si t'associes...

Llocs com Trebalúger, s’Albufera des Grau, Macarella i tants d’altres, han pogut evitar la urbanització gràcies a la mobilització popular organitzada.

Els fangs contaminats del dragatge del port de Maó van poder ser finalment separats i només es van abocar al mar les parts que complien els tractats internacionals més exigents.

Centenars d’animals ferits són atesos regularment al Centre de Recuperació de Fauna Silvestre que el GOB gestiona a Menorca.

La campanya per a una carretera dimensionada a les necessitats reals de Menorca ha estat decissiva per a la seva reconducció.

Molts metres quadrats de jardins són anualment transformats per usar planta autòctona amb varietat de Menorca, que es cultiven al nostre viver.

Cada vegada més cases sense clavegueram aposten per implantar els nostres filtres verds, que depuren l’aigua residual de manera natural.

A fi que les informacions bàsiques dels reptes ambientals vagin arribant a la gent que ha de gestionar en el futur proper.

Que arriba a milers de persones i que ofereix informació i reflexió sobre la sostenibilitat, les seves problemàtiques i les seves alternatives.

En alguns casos amb preus reduïts per a les persones associades, com ara els cursos de formació.

Amb la qual cosa la teva quota té una desgravació important a la declaració de Renda.

Beneficis fiscals

Les persones sòcies i/o donants poden deduir bona part de les quotes i donacions efectuades. Aquí hi ha un resum dels beneficis fiscals.

Views: 565