Back to top

Excursions

Programa d'excursions públiques Som talaiòtics? Viure a Menorca abans i ara

El Departament de Cultura del Consell Insular i el GOB organitzen conjuntament un programa dedicat a conèixer els jaciments arqueològics de Menorca. Cada activitat consta d'una excursió a peu i la visita comentada per un arqueòleg. D'aquesta manera, se sumen els atractius naturals, l'activitat de caminar i els continguts històrics i culturals.

Els itineraris es procuren definir per tal que siguin assequibles a quasi totes les persones. En cada cas, s'indicarà el grau de dificultat. De vegades, es compta amb un servei de bus de retorn. Les excursions són gratuïtes; el cost del bus de retorn acostuma a ser de 3 euros per persona, excepte les nocturnes.

No hi haurà activitats els mesos de juliol i agost. Els mesos de juny i setembre les excursions seran nocturnes, per evitar el calor habitual d'aquestes dates.

En alguns casos caldrà apuntar-se prèviament, perquè en funció de la capacitat del lloc es fa amb places limitades. El termini per apuntar-se s'obrirà uns 10 dies abans.

Si voleu rebre avís previ de les excursions, podeu demanar-ho enviant un correu electrònic a info@gobmenorca.com

Aquest és el programa previst per a 2018 (recomenam sempre anar mirant aquesta pàgina, perquè eventualment es poden produir canvis inesperats):

Gener

Diumenge dia 14 a Torre d'en Galmés, Alaior. Trobada a Son Bou (primer aparcament arribant a la dreta). No cal inscripció prèvia en estar emmarcada en la festivitat de Sant Antoni. Servei de bus de retorn gratuït.

Febrer

Diumenge dia 4 a Biniaet i Sant Vicenç d'Alcaidús, Alaior.

Març

Diumenge dia 4 a Son Catlar. Enmarcada en la festivitat de les Illes Balears.

Abril

Diumenge dia 1 a Sant Agustí Vell, Es Migjorn.

Maig

Diumenge dia 6 a Torralba d'en Salort, Alaior.

Juny

Nocturna. Dissabte dia 2 a Talatí de Dalt, Maó.

Setembre

Nocturna. Dissabte dia 15 a Binisafullet, Sant Lluís.

Octubre

Diumenge dia 7 a Trepucó, Maó.

Novembre

Diumenge dia 4 a So na Caçana i Torrellissar

Desembre

Diumenge 2 a Montefí i Es Tudons, Ciutadella.

Imatge d'una excursió