Back to top

Voluntariat per a cercar biondicadors a les finques agràries

Foto: Ivan Fernandez Rebollar
Foto: Ivan Fernandez Rebollar

Enguany el GOB inicia una nova experiència per augmentar el coneixement que es té sobre l’impacte de les mesures que s’acorden amb les finques agràries que tenen signat acord de custòdia del territori.

El projecte consistirà en avaluar una sèrie de bioindicadors. La proposta del GOB és realitzar-ho amb l’ajut del voluntariat, al qual es vol fer partícip d’aquesta creació de coneixement.

El seguiment es fa caminant uns trajectes prèviament traçats a cada finca i apuntant les papallones que es veuen, alguns tipus de plantes i d'escarabats. És una activitat ideal per aquells a qui els agrada sortir a observar la natura i aprendre constantment.

No cal saber gaire de botànica o zoologia perquè s’oferirà una formació prèvia i acompanyament durant les visites a les finques, de manera que és una gran oportunitat per a aprendre'n.

S’ha preparat una guia ben senzilla i les instruccions de feina seran clares i simples. Tot el que es necessita és tenir uns quants matins lliures durant novembre (la primera tanda de seguiment serà entre el 12 i 30 de novembre) i saber fer feina de manera sistemàtica, aplicant uns criteris constants.

La formació consistirà en una petita sessió en horari de capvespre la setmana que ve. Oferirem dues dates, només cal apuntar-se a una. Serà dilluns 29 i dimarts 30 d'octubre de 19.00h a 20.30h.

Totes aquelles persones que tinguin interès en participar i poder conèixer millor els valors naturals que alberguen les finques agràries, han d’enviar un email a custodia@gobmenorca.com o telefonar al 971350762.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.