Back to top

Volta a Menorca: cal gent amb coratge per alguns trams

La Volta per la Menorca que estimam va agafant força. La majoria de trams ja estan adoptats per entitats i col·lectius diversos. Però hi queden algunes parts que requereixen de gent que no tengui por als horaris intempestius.

Si no heu caminat mai de vespre o de matinada, ara en teniu una magnífica oportunitat, i a més ho podeu fer per una bona causa. Alguns trams de la matinada de divendres dia 29 i de dissabte dia 30, estan encara pendents d'adjudicar.

La gent que “adopta” un tros de l'itinerari es compromet a esperar a que arribin les persones del tram anterior i a guiar aquelles que s'hi apuntin fins a la següent estació de relleu. En el mapa que figura adjunt com imatge, podeu veure els horaris estimats de cada indret.

Per adoptar un tram es pot ser una entitat constituïda o simplement un grup d'amics que s'organitzin a tal efecte. Es tracta de rebre el manifest i la farmaciola. El manifest el porten les persones de davant, mentre que la farmaciola la duu la persona que tanca la marxa (i que s'assegura que ningú es perd ni pren mal).

Com era d'esperar, s'han anat agafant aquells trams amb horaris més diurns. Però com que hem de donar la volta de l'illa i no es camina a ple sol, idò ens fan falta persones decidides que s'animin a fer els trams de matinada.

Us encoratjam a buscar companys i companyes, per fer-vos responsables d'aquelles parts del magnífic Camí de Cavalls que queden per adoptar. Us heu de posar en contacte amb info@gobmenorca.com o bé trucar al 971 35 07 62. Aprofiteu l'ocasió. Moltes gràcies.

Comentaris

Gent anònima

Bones, Tenc un petit dubte: els que volem participar amb sa volta però sense ser cap associació, fa falta apuntar-nos? o s'ha d'anar directament al lloc d'inici del tram en que vols participar? Moltes gràcies!

Participació individual

La gent que vulgui participar a nivell individual, en qualsevol de les etapes, no cal que s'apunti. És suficient amb ser al lloc que s'hagi escollit, una mica abans de l'hora establerta (vegeu horaris al mapa adjunt a aquesta notícia). És recomanable col·laborar amb l'entitat o col·lectiu que porti aquell tram, tant per no despistar-se en l'itinerari com per assegurar que ningú es perd o es fa mal. Recordau que us heu d'organitzar el retorn. També aquí podeu mirar de coordinar-vos amb el grup que hagi adoptat el tram, o organitzar-vos pel vostre compte.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.