Back to top

Viu el voluntariat del GOB (vídeo)

El voluntariat és una part essencial de l'activitat del GOB Menorca. Moltíssimes persones dediquen part del seu temps i esforç de manera altruista a col·laborar amb l'entitat. L'activitat del GOB a Menorca seria impensable sense l'ajuda d'aquestes persones.

Elise Brouwer, una voluntària holandesa del GOB que participa en les diferents àrees del Centre de Recuperació, al Viver i al projecte de Custòdia Agrària entre d'altres, ha elaborat un vídeo explicatiu de com és l'experiència de ser voluntari en la nostra organització.

D'aquesta manera les persones voluntàries no solament ajuden de manera directa a millorar els projectes que l'entitat porta a terme, com són el Centre de Recuperació de Fauna Silvestre, es Viver de Plantes Autòctones, Custòdia Agrària, la botiga del GOB, la web en anglès, etc. sinó que també son un altaveu important per a difondre el missatge d'ecologisme responsable que el GOB lidera.

Persones de tots els orígens i interessos es troben per a col·laborar com a voluntaris al GOB. El vídeo capta molt bé la motivació de les persones que decideixen fer-se voluntàries, i ens mostra la part més humana de la seva tasca.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.