Back to top

VIII Seminari Agricultura i Medi Ambient

Fotografia dels participants de l'any passat

Des del GOB ens plau convidar-vos a la vuitena edició del Seminari Agricultura i Medi Ambient que tindrà lloc els propers dissabtes, 31 de gener i 7 i 21 de febrer de 2015. 

Aquest any, es donaran a conèixer diferents experiències que aconsegueixen la viabilitat en les seves explotacions, com el cas de Freixo do Meio, explotació portuguesa molt diversificada, la iniciativa de Planeses amb l'agricultrua regenerativa de La Garrotxa, o l'experiència en horta ecològica de la finca Santo Domingo, a Sant Lluís.També coneixerem la iniciativa de l'associació Fra Roger, per a sumar sinergies entre el sector agrari i el món de la gastronomia, o l'aprofitament de recursos silvestres per a la cuina de la mà d'en Marc Moll. A més, també comptarem amb una xerrada de com es dur a la pràctica la reconversió cap a l'agricultura ecològica, a càrrec de n'Aina Calafat. Al fitxer adjunt podreu veure el tríptic, amb els horaris i el programa del seminari.

Les finques amb acord de custòdia i els voluntaris/es del projecte de custòdia agrària tenen un descompte en el preu de les jornades.

El seminari s'emmarca dins el programa de custòdia agrària del GOB, amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca.

Recordeu que us heu d'apuntar amb antelació a l'oficina del GOB de Maó (Camí des Castell, 53), per telèfon al 971350762 o per correu electrònic a: custodia@gobmenorca.com

 

Comentaris

Acab de veure aquest projecte

Acab de veure aquest projecte ecologista de Madrid i m'ha vingut el GOB directament en es cap. Supòs que no deveu nar gaire bé d'economia, però destinar una partida a fer un projecte com aquest, trob que seria la hòstia, i amb sa consciència de molts menorquins que mos sentim biosfèrics, segur que mos apuntariem a sa quota mensual d'energia solar: http://www.publico.es/sociedad/proyecto-ecologista-ofrece-propietario-energia.html

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.