Back to top

Vídeos guanyadors del concurs "Superherois del Planeta" del Consorci Mestral-GOB

Els premiats: Iker Tobajas i Arianne Taboada
Els premiats: Tau Julià Camps
Premi especial: Classes d'anglès de 6è de primària del CEIP Pere Casasnovas

Ja tenim guanyadors del concurs de vídeo familiar «Superherois del Planeta»! del Consorci Mestral-GOB.

Aquests han estat els cosins Iker Tobajas Arbós (11 anys)  i Arianne Taboada Arbós (6 anys), de l'escola CEIP Pere Casasnovas de Ciutadella, i per Tau Julià Camps (9 anys), del CEIP Sa Graduada de Maó. Aquests gaudiran d'un passeig a cavall per a tota la família, cortesia de Rutas Equestres Camí de Cavalls, i de dos mesos de classes d'escalada respectivament.

Els seus vídeos ens mostren quines són les coses que fan diàriament a casa seva per a contribuir a tenir un planeta més net i sa per a tots nosaltres. Petits actes de responsabilitat ciutadana que ajuden al planeta i a tots els éssers que hi vivim. Perquè ser un superheroi del planeta no és tant difícil, només es tracta de pensar quin futur volem i passar a l'acció.

A més, tot i que fora del concurs, el jurat ha decidit concedir dos premis especials: un al Centre Obert Sant Francesc de Càritas D. Menorca i l’altre als alumnes de les classes d'Anglès de 6è de primària del CEIP Pere Casanovas per la seva iniciativa com a grup.

En aquesta notícia podreu veure els vídeos premiats.

Aquest concurs organitzat pel Consorci Mestral-GOB  ha estat possible gràcies a l'ajuda de Caixa Colonya i de l'amable col·laboració de Rutas Ecuestres Camí de Cavalls.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.