Back to top

Videoclip per a la Menorca que estimam

Una nova sintonia per a aquella gent que no es resigna a acceptar les amenaces que planen sobre Menorca. La melodia de la cançó Així No està registrant una molt bona acceptació entre el públic. 

El passat divendres, dia 11, es va presentar el videoclip que el GOB ha anat gravant aquests passats mesos amb l'objectiu d'anar omplint d'imatges aquesta cançó cantada per Cris Juanico, amb lletra de Tòfol Mus i música d'Annabel Villalonga.

L'acte va venir acompanyat d'una conferència de Marc Masmiquel sobre l'Economia del Bé Comú. Aquest nou plantejament econòmic, que pretén reorientar els actuals incentius d'ànim de lucre i competència per altres paràmetres que estiguin més en sintonia amb la legislació general vigent, està entrant amb força a nivell internacional.

Recomanam la visualització de qualsevol dels nombrosos vídeos que es poden trobar a internet del creador d'aquesta teoria, en Christian Felber. Quan es senten les reflexions sobre la idea de l'Economia del Bé Comú, es comprenen molts dels problemes que avui afecten a nivell local i mundial. Hi ha un llibre editat del mateix títol.

Podeu veure el videoclip adjunt a aquesta notícia. Reenviau la informació a les vostres amistats i ajudau-nos a donar màxima difusió a la cançó.

Comentaris

AIXÍ NO

Emocionat al sentir la cançó i anyorat al veure les imatges. Endavant GOB

Videoclip

L'enhorabona a totes les persones que han fet possible aquesta preciositat. Molt emocionant. M'encanta.

Videoclip

encantador, una muestra de hacer bien las cosas, de mostrar el amor por menorca, con cultura y respeto.

fa mes de cinquante anys que

fa mes de cinquante anys que venim a Menorca, on tenim un piset i també la considerem un poc nostra.Cal evitar tot el que pugui destruir la natura d'aquesta bella illa.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.