Back to top

Vídeo del debat de carreteres

El vídeo que aquí oferim recull la taula rodona sobre les obres de la carretera general que es va celebrar el passat dia 7 de febrer a l'Ateneu de Maó. Sense tractar-se d'una filmació professional, creim açò no obstant que mostra amb prou claretat el contingut del debat i que pot servir com a eina perquè tothom conegui una mica més els projectes previstos i els pros i contres de les alternatives.

En representació del Consell Insular hi van participar el conseller de Mobilitat, Luis Alejandre, i el tècnic redactor, Rodrigo del Pozo. Completaven la taula Jesús Cardona, en representació del Col·legi d'Arquitectes, Carlos Garau en representació del Col·legi d'Enginyers de Camins, i Miquel Camps en representació del GOB. Va moderar el debat, Antoni Casasnovas, vicepresident de l'Ateneu.

Es va fer una primera roda per exposar les visions inicials de cada participant (en alguns casos es va acompanyar de projeccions audiovisuals) i despreś es va obrir un torn de rèpliques. Per últim, hi va haver temps per un parell d'intervencions del públic.

Per facilitar les consultes, detallam a continuació el minutatge on comença cadascuna de les intervencions:

Primera part: Exposicions inicials
00:00, Introducció moderador
05:00, Luis Alejandre (Consell Insular)
15:25, Tècnic redactor (Consell Insular)
28:32, Jesús Cardona (Col·legi Arquitectes)
41:42, Miquel Camps (GOB)
58:50, Carlos Garau (Col·legi enginyers)

Segona part: Rèpliques
A partir de 01:08:22

Tercera part: Intervencions del públic
A partir de 01:33:13
 

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.