Back to top

Vídeo de Posa't ses Plaques, en dibuixos

Un dels dibuixos del vídeo

Per fer entenedors els beneficis de l'energia solar per escalfar aigua, s'ha elaborat un vídeo que explica, en poc més de 2 minuts i de manera didàctica, l'enorme potencial d'estalvi econòmic i amb emissions contaminants que aquest sistema permetria.

Menorca pot avançar molt en termes energètics si aprenem a usar el potencial de la insolació, que a d'altres latituds manco afavorides ja fa temps que usen.

L'energia solar tèrmica no requereix tràmits burocràtics i és una inversió que es fa sobre el propi domicili. En els moments actuals és necessari impulsar una nova economia, que solucioni problemes en tost de crear-ne de nous. Posa't ses plaques és una iniciativa conjunta entre varis agents, per sumen esforços perquè la nostra illa pugui avançar en temes ambientals i en temes econòmics.

Aquí podeu trobar més informació sobre la campanya Posa't ses plaques

Reenvieu l'enllaç a les vostres amistats.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.