Back to top

Vídeo de l'amollada de mussols 2015

Dos voluntaris minuts abans d'amollar els mussols

La setmana passada es va realitzar la ja tradicional amollada de polls orfes de mussol a dalt del Toro. 12 exemplars de mussol, dels quals un de mussol reial, van ser alliberats pels voluntaris participants de la campanya d'adopció de polls orfes d'enguany.

Com cada any el Centre atén a multitud de polls orfes que un cop caiguts del niu, es troben en situació de perill. Aquests són recollits i mantinguts per voluntaris del Centre fins que poden tornar al seu hàbitat natural amb plenes garanties. A més de mussols, arriben multitud d'altres espècies, sobretot petits ocells com pardals i vinjoles. Aquesta temporada hem atès a més d'un centenar de polls,  feina que seria impossible de fer sense l'ajuda de persones voluntàries que dediquen el seu temps i esforç a aquest fi. Per això l'amollada de polls al Toro és una festa i un homenatge a tot el col·lectiu de persones que recolzen al Centre, ja sigui participant com a voluntàries o donant suport econòmic.

La campanya d'adopció de polls orfes és una petita part de la feina que realitza el Centre, dia a dia, sense aturar. Per aquest motiu demanam la col·laboració de tothom mitjançant la campanya d'apadrianament del Centre de Recuperació. Tu també pots ajudar a la fauna silvestre de Menorca.

A més, aquest agost i setembre podeu visitar les instal·lacions del Centre i conèixer de més a prop la feina que s'hi fa. Tots els capvespres de dilluns a dissabte, de 18.00 hores fins a la posta de sol. Podeu adquirir la vostra entrada combinada amb la visita a Líthica.

 

Comentaris

amollada de polls

Impagable la feina que fan els voluntaris i enhorabona per l'amollada, un acte que representa la conciencia de molts a Menorca. que ve que et quedas quant n'amolles un de poll, i ells molt millor!!

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.