Back to top

Vídeo de la intervenció sobre carreteres davant el Ple del Consell Insular

Exercint el dret previst per poder intervenir directament en el Ple del Consell Insular, el GOB ha parlat avui del polèmic projecte que l'equip de govern vol executar sobre la carretera general de Menorca.

En una breu dissertació, s'han exposat les discrepàncies, els temors, les alternatives i també s'ha reiterat la necessitat de major transparència en el procés d'un obra que pot causar grans transformacions paisatgístiques damunt la imatge de l'illa.

En el vídeos adjunts es pot veure el discurs de la presidenta del GOB, Conxa Juanola, així com la resposta del President del Consell.

L'hora del Ple, a les 9 h del matí d'un dilluns, no afavoria la presència de gaire gent en el públic. Tot i així, un bon grup de persones ha assistit per donar suport a aquesta manera de participació directa de la ciutadania en els temes d'interès de la comunitat.

La intervenció davant el Ple ha estat una manera d'escenificar públicament la petició de reconsideració del projecte davant la principal institució menorquina. Cal seguir treballant per evitar els efectes negatius irreversibles que es poden causar sobre Menorca amb la construcció de les grans infraestructures previstes.

Comentaris

Macrorotondes

Un cop més el GOB en boca de la seva presidenta trasllada el que es respira en el carrer. Així NO!

Rotodes

Millorar les xarxes viaries es prescis. Els tècnics, Enginyers de Camins, redacten macro projectes que moltes vegades son espectaculars però innecessaris, el mateix projecte adaptat pot ser igual d'efectiu. El tècnic ha d'estar al servei de qui li demana l'estudi i informar dels conceptes tècnics i cuidant el media ambient i paisagístic. Sr. president, S'ha de deixar aconsellar però no enlluernar.

Rotondes ? No!!!

La Presidenta del GOB, comcisa, clara i sòlida. La resposta del president del Concell: paraules, paraules, paraules...

El CIMe i les seves veritats a mitges

GRÀCIES, GOB, PER A EVITAR QUE A AQUESTA ILLA, ELS PODEROSOS FACIN EL QUE ELS DÓNA LA GANA!! Dilluns vaig poder assistir a la intervenció de na Conxa, i a la resposta des president del CIMe. Pel que es veu, aquesta gent del PP són ben sords, i segueixen alegant les veritats a mitges que han exposat des d'un principi. Tot i que el GOB li ha deixat ben clar al Consell que, aquesta destrossa (que ens costarà A TOTS una milionada construir, i una altra mantenir, i que ni tan sols serà beneficiós econòmicament per a Menorca) no evitarà els girs a l'esquerra, els Consellers de la Dreta, es tapen les orelles, i fan com qui sent ploure. Quins seran realment els motius pels quals estan encegats en tirar endavant aquest projecte desmesurat? L'excusa de la seguretat? Ja no se la creuen ni ells. Necessitam una mobilització massiva de menorquins i menorquines. O és que ja no ens estimam sa nostra Terra?

vergonya

La resposta de Tadeo és pur escaqueig, parlar per parlar, molt soroll per no dir res. Una pregunta: per què si rebo totes les peticions de change.org, no he rebut mai la de les rotondes? M'intriga perquè veig molt poquetes firmes i l'enllaç de save menorca que vau enviar de vegades tampoc no funciona. Tinc la sensació que no s'ha pogut difondre prou per un tema d'enllaços. Algú que hi entengui s'ho pot mirar?

rotondosferida

Gracies Gob per aquesta intervencio al ple!!Heu expressat amb veu clara i persistent el sentir de molts ciutadans menorquins!! El paisatge es una forma de Vida,es una eleccio... Esperem que els politics facin la millor eleccio i rectifiquin aquest projecte. Mereixem com a Illa, la millor via interior possible.Com a Rerserva de Biosfera i com a societat avancada que som hem d exigir ho als nostres representants politics!! Aixi NO

Rotondas

Gracias GOB por defender la opinión de los ciudadanos ante un gobierno que no tiene verguenza de sus decisiones.

amb els ulls oberts

Gràcies GOB per ser-hi... i gràcies per rallar clar i amb paraules que qualsevol pot entendre... No puc dir el mateix pel que fa al Consell... que no m'he enterat de rés... El Gob ben aclaridet i el Consell ben enredat... No és tan difícil dir ses coses com són...

ROTONDES

He escoltat amb tota atenció sa proposta del GOB força interessant , encara que sa majoria d'es Consell d'es es PP. vagin a la seva, sempre sabran hi ha col-lectius com es vostre que miren per conservar sa bellesa de sa nostra illa, es vostre treball sempre serà recompensat per molts persones que com jo us donarem ànim i gràcies per sa vostra labor desinteressada per conservar sa bellesa que no es poca de Menorca. Me va a sa memòria una frase d'un gran amic meu, En cap moment us heu de sentir cansant per lluitar per bé de sa justícia . Repeteixo gràcies per sa vostra labor. Andreu

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.