Back to top

Veniu dissabte a la Fira Agroecològica de Ciutadella

Aquest dissabte, 10 de setembre, Es Viver de Plantes de Menorca, del GOB, serà a la Fira Agroecològica de Ciutadella, a la plaça des Pins a partir de les 17:30 h. Us hi esperam per poder compartir les activitats que hi ha organitzat APAEM i l'oferta d'altres productors ecològics de Menorca, que estan impulsant un canvi cap a la sostenibilitat.

Es Viver exposarà una mostra dels seus productes pensats per a poder fer possible una jardineria ecològica de fàcil manteniment i baixos consums, així com també les línies d'aromàtiques, culinàries i planters d'horta, i la depuració d'aigües residuals amb filtres verds, a base de plantes aquàtiques.

La fira està organitzada per l'Associació de Productors Ecològics de Menorca (APAEM). Pensam que aquest tipus de mostra és molt interessant perquè s'hi podrà veure en poc espai tota una sèrie d'altres iniciatives, empreses i projectes que treballen a Menorca en la direcció de la sostenibilitat ecològica, social i econòmica. Hi haurà xerrades, teatre, un showcooking, glosat, música i una torrada ecològica.

Recordem que Es Viver del GOB obre al públic tots els divendres i dissabtes de 10 a 13:30 h, i és a Maó, a la carretera de l'aeroport, bé davant Mestral. També podeu contactar amb nosaltres als telèfons 971 350 762, 650 350 172 o a esviver@gobmenorca.com.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.