Back to top

Veniu a visitar l'Hospital d'Animals

Aquest dissabte 1 de juliol i fins a finals de setembre, el Centre de Recuperació de Fauna Silvestre obrirà de dilluns a dissabte de 18 hores fins a la posta de sol.Visitar l'hospital d'animals silvestres és una experiència única a Menorca, que us posarà en contacte amb la fauna de l'illa i la seva problemàtica. A més, ajudareu a fer viable aquestes instal·lacions que donen assistència cada any a centenars d'animals silvestres accidentats.


El Centre de Recuperació de Fauna Silvestre s'obre al públic amb la finalitat de donar a conèixer la feina que s'hi fa. El recorregut està dividit en la zona de terrari, on s'acullen les tortugues de terra, les basses de tortugues exòtiques, la bassa de recuperació de calàpets i les diferents gàbies on s'hi podran veure ocells emblemàtics de la fauna menorquina: milans, miloques, soters... Aquests ocells han patit lesions de les que no s'han pogut recuperar de manera prou òptima com per tornar a la llibertat. Així romanen al Centre i ens ajuden a realitzar una important tasca de sensibilització ambiental. Una sèrie de panells van explicant aquestes situacions i donen detalls de les espècies que es poden veure. Les instal·lacions estan dissenyades per poder acollir les visites, sense implicar molèsties als animals que estan en tractament i que han de ser alliberats una vegada estiguin recuperats.

La visita a l'hospital d'animals s'integra de manera opcional dins la visita a les Pedreres de s'Hostal de Líthica. L'entrada és al Camí Vell, km 1, prop de Ciutadella.
La vostra visita ens ajuda a fer la nostra feina millor. Us hi esperam!

Comentaris

Farem difusió!!

Una feina de sensibilització molt important que val la pena que tant la gent d'aquí com de fora de l'illa la conegui

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.