Back to top

Veniu a caminar el darrer tram del Consell Insular

Demà diumenge, a les 10 hores, es convoca tothom que pugui a trobar-se as Castell, davant l'escola, per fer junts el darrer tram de la Volta a la Menorca que estimam i entregar el manifest al Consell Insular. És important assistir perquè serà la culminació de la volta a tota l'illa.

La Volta ja està avançant pel sud. Ahir divendres va sortir de la Plaça del Born el primer grup, i es van anar fent relleus a Cala Blanca, Cap d'Artrutx i Son Saura. S'han aturat a Macarella per evitar les hores de ple sol.

Avui dissabte, a Macarella, es farà una Abraçada abans de tornar a emprendre la caminada. Es convoca la gent a les 18 hores. A les 19:15 h sortirà el grup de caminants en direcció Cala Galdana, i es caminarà tot el vespre fins arribar demà matí as Castell. D'allà es partirà devers les 10 hores cap a Maó, on s'hi afegirà una banda de tambors per amenitzar el darrer tram. S'estima arribar al Consell Insular entre les 11 i les 11:30 h.

Les gestions fetes han fructificat finalment i el President ens rebrà a la seu de la Plaça Biosfera, per fer-li entrega del manifest que haurà donat la volta a Menorca pel camí de Cavalls. La participació de centenars de persones està fent possible aquesta iniciativa de caminar per relleus. En la part sud que es fa aquest cap de setmana, hi participaran també alguns cavalls, grups de caiac i fins i tot persones nedant.

Tota una demostració d'estima i de relació amb el territori, per part d'una gent que reclama que l'ordenació territorial de Menorca no afavoreixi més creixements urbanístics ni més operacions especulatives amb l'excusa de la crisi econòmica.

Comentaris

Que res no mos aturi!!!

Des de Barcelona, rebreu, tots els que heu participat en aquesta caminada, el meu suport, recolzament i admiració. Mentalment estic amb voltros. Llegiu bé i lentament el manifest al president del Consell que, potser, ell per si sol no sigui capaç interpretar ni entendre el seu contingut. Que res no mos aturi!!!

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.