Back to top

UN MATÍ DE FEINA AL CENTRE DE RECUPERACIÓ RESUMIT EN 30 SEGONS

Uns quants voluntaris del centre satisfets després de la jornada

Un mussol, un eriçó, una tortuga... aquests són alguns dels animals que arriben aquests dies al Centre de Recuperació de Fauna Silvestre de Menorca, i és que la feina al centre mai atura. Indiferentment de l'estació de l'any, dia de la setmana o hora del dia, animals ferits arriben al centre per poder ser atesos i tenir una segona oportunitat de viure en llibertat.

Malauradament, massa sovint les causes d'ingrés d'aquests animals provenen d'una interacció amb l'activitat humana on moltes vegades en surten perdent; atropellaments, xoc amb línies elèctriques, intoxicació per insecticides, etc.

Gràcies a l'ajuda de persones que desinteressadament dediquen el seu temps i els seus diners a aquesta causa, el centre pot ajudar als animals que diàriament hi arriben.

Aquí us deixam amb un vídeo d'un matí de feina resumit en 30 segons. Els voluntaris han gaudit netejant les basses de les tortugues aquàtiques i sabent que gràcies a la seva ajuda, la vida de molts animals és una mica millor cada dia.

Tu també pots ajudar-nos apadrinant un metre quadrat del centre de recuperació:

http://www.gobmenorca.com/apadrinacr

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.