Back to top

Un dissabte de cuina sana i sostenible en família

Jugant al joc de la gallina menorquina
Fem sa massa de la quiche
Na Síliva explicant la recepta
N'Ernest Fortuny, a la xerrada sobre Consum Responsable Familiar

El dissabte passat el CEIP Margalida Florit de Ciutadella va obrir les seves portes en dissabte. El motiu era especial; s'hi organitzava una jornada sobre "Cuina de proximitat sostenible, escola i família", de la mà de Càritas, el GOB i Fra Roger.

Un taller de cuina en família, amb Sílvia Anglada i Toni Tarrago, del Tast de Na Síliva, va obrir la jornada i la boca dels assistents. Es van cuinar unes quiche dolces i salades amb producte local, ecològic i de temporada. Pels infants més moguts,  podien jugar al joc de la gallina menorquina i amb un twister de verdures de temporada, una manera didàctica d'atracar les races autòctones i les hortalisses de temporada als més petits. Finalment, n'Ernest Fortuny ens va explicar com podem consumir d'una manera més responsable dins l'entorn familiar.

Aquesta jornada volia popularitzar una gastronomia sana, sostenible i responsable dins l'entorn educatiu i familiar. Apreciar el que menjam i com ho elaboram, prendre consciència de la importància d'una bona alimentació, de l'origen dels productes i d'adquirir uns bons hàbits alimentaris.

Gràcies al suport de la Direcció General de Cooperació i del Programa Leader s'ha dut a terme aquesta jornada, i es pretén continuar amb aquesta tasca de conscienciació al llarg de l'any, unint esforços entre aquestes tres entitats.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.