Back to top

Últims dies per visitar l'Hospital d'animals!

Aprofita els últims dies per visitar-nos!

Aprofita els últims dies per visitar l'Hospital d'animals!

Aquest tancarà les seves portes al públic visitant el proper dissabte 23 de setembre. Podràs visitar-lo de dilluns a dissabte de 17.30 a 20.00 hores.

La visita al Centre de Recuperació de Fauna Silvestre té la finalitat de donar a conèixer la feina que s'hi fa, i també  la intenció d'aconseguir ajuda pel seu manteniment. Les instal·lacions estan pensades per poder acollir les visites, sense implicar molèsties als animals que estan en tractament i que han de ser alliberats una vegada estiguin recuperats.

El recorregut està dividit en la zona de terrari, on s'acullen les tortugues de terra, les basses de tortugues exòtiques, la bassa de recuperació de calàpets i les diferents gàbies on s'hi podran veure  ocells emblemàtics de la fauna menorquina. Aquests ocells exposats al públic són animals que han hagut de ser atesos, moltes vegades degut a causes humanes, i que presenten alguna disminució que fa que no es puguin tornar a alliberar. Són falcons, milans, miloques, àguiles calçades...

Amb la visita al Centre de Recuperació s'intenta donar a conèixer la fauna de Menorca i sobretot la problemàtica d'accidentalitat que l'afecta (atropellaments a les carreteres, col·lisions amb cables, atacs d'animals domèstics, enverinaments, dispars, destrucció de nius...). Una altra situació en la què s'incideix és el problema de les espècies invasores. Una sèrie de panells van explicant aquestes situacions i donen detalls de les espècies que es poden veure.

La visita a l'hospital d'animals s'integra de manera opcional dins la visita a les Pedreres de s'Hostal de Líthica.  L'entrada és al Camí Vell, km 1, prop de Ciutadella. L'horari d'obertura és de dilluns a dissabte de 17.30 a 20.00 hores.

El Centre tanca les portes al públic visitant, però continua desenvolupant la seva tasca d'atenció a la fauna silvestre accidentada 365 dies a l'any. Aprofitau els últims dies per a poder conèixer la seva tasca de primera mà!

 

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.