Back to top

Últims dies per a visitar l'Hospital d'Animals! (vídeo)

Des d'avui fins aquest dissabte teniu la darrera oportunitat de visitar el Centre de Recuperació de Fauna Silvestre.

L'horari és de 17.30 fins a la posta de sol i l'últim dia d'obertura serà aquest dissabte 24.

La visita a l'Hospital d'Animals s'integra de manera opcional dins la visita a les Pedreres de s'Hostal de Líthica.  L'entrada és al Camí Vell, km 1, prop de Ciutadella.

El Centre de Recuperació està dedicat a l'assitència i cura d'animals silvestres ferits, el quals poden gaudir d'una segona oportunitat després d'haver-se recuperat en aquestes instal·lacions.  Al Centre hi trobareu aquells animals que degut a les lesions que han patit no poden tornar a la llibertat i valdre's per ells mateixos, així que resideixen al Centre, i són cuidats per tècnics i voluntaris.

Una altra feina molt important que realitza aquest hospital d'animals tant especial, és la de tirar endavant centenars de cries de polls orfes cada any. Un cop ja finalitzada aquesta temporada, volem felicitar a tots el voluntaris que ens han ajudat a realitzar aquesta tasca. Podeu conèixer de primera mà aquesta aventura veient aquest vídeo.

No deixeu escapar aquesta darrera oportunitat de visitar el Centre de Recuperació, que tancarà les portes als seus visitants fins l'estiu vinent.

Us hi esperam!

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.