Back to top

Últimes places per al curs de botànica

Ophrys balearica, una orquídia que podem observar a Menorca.

Aquest divendres 20 d'abril comença la segona edició del curs Introducció a la botànica.Les plantes de Menorca.

Recordar als interessats que no s'hagin apuntat que encara queden algunes places, podeu formalitzar la vostra inscripció contactant amb el GOB.

Aquest curs pretén formar a l'alumnat sobre els aspectes més rellevants de la vegetació menorquina i realçar la importància de la conservació del patrimoni botànic de Menorca. Es realitzaran sortides pràctiques per a identificar in situ les espècies que s'hauran tractat durant les sessions teòriques. També es donaran eines d'informació per a poder treballar aquesta temàtica a posteriori.

El curs compte amb el reconeixement d'hores de formació al professorat.

Per més informació consulteu aquí.

Comentaris

Horarios curso

Hola, considero que el horario de las 17:30 de la tarde es muy restrictivo para la gente que trabaja por la tarde. Santi. Saludos Santi.

Horaris i futurs cursos

De moment no ho tenim programat, però és segur que més endavant farem algun altre curs de botànica, ja que veim que té bona resposta. I estudiarem la possibilitat d'adaptar-lo a uns horaris que puguin ser compatibilitzats amb la gent que treballa el divendres capvespre.

Cursos a l´estiu

Per als que no mes anem a l´estiu jo crec que tambè podria ser bon moment. Si es fes, jo agafaria el de esqueixos. Gabriel oriolaia@yahoo.com

Cursos

Jo també penso que l'estiu seria força interessant per fer algun curs d' aquests. Hi participaria.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.