Back to top

Últim taller en família d’aquest estiu al Centre de Recuperació de Fauna

Aquest dimarts 29 d’agost a partir de les 18 h, últim taller en família d’aquest estiu al Centre de Recuperació de Fauna. Coneixerem la història de la iguana, les tortugues americanes i africanes, i altres animals exòtics que viuen al nostre hospital. Com han arribat aquí? Aprendrem jugant coses d'aquests animals i la problemàtica que representen les espècies invasores per a la nostra fauna autòctona.

Fausto és una tortuga africana, del Sahel. Fa onze anys que el van trobar atropellat, mal ferit, a una carretera de Menorca. Gràcies a l'equip del Centre de Recuperació es va salvar, i avui viu a les nostres instal·lacions. Com va arribar a Menorca? El comerç d'animals exòtics crea problemes tant per aquests animals com per a la fauna d'allà on van a parar. Quan s'escapen o són alliberats, perjudiquen les espècies autòctones. Quins problemes? Què podem fer? Tota una situació a tractar de manera entretinguda aquest dimarts.

Recordau que el Centre de Recuperació de Fauna es pot visitar de dilluns a dissabte a partir de les 18 h, fins el dissabte 2 de setembre.

EL Centre de Recuperació està ubicat dins les Pedreres de s’Hostal de Líthica. Per a visitar-nos heu de comprar primer l’entrada de Líthica (4€ per les persones residents, o 7€ per les no residents. Menors de 13 anys gratuïta). Una vegada dins veniu després al Centre, on us demanarem un suplement de 2€.

Pels menors de 13 anys l’entrada és gratuïta. És recomanable comprar l’entrada de Líthica per avançat a https://lithica.es/visita/, encara que també es pot adquirir allà. L’accés a les Pedreres de s’Hostal és al Camí Vell de Ciutadella, km 1.

La vostra visita ens ajuda a fer la nostra feina millor. Us hi esperam!

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.