Back to top

Últim taller d’aquest estiu: els becs, les eines dels ocells

Bec especialitzat de baldritja, dissenyat per excavar, pescar i ecretar la sal de l'aigua de la mar

Aquest dijous, 27 d’agost a partir de les 18 h, farem l’últim taller en família d’aquest estiu al Centre de Recuperació de Fauna. Muntarem jocs i activitats per entendre per què els ocells tenen una diversitat tan gran de becs: curts, llargs, finets, rabassuts, esmolats, rectes, ganxuts... De tota manera, el Centre de Recuperació seguirà obert al públic fins el dia 12 de setembre, de dilluns a dissabte a partir de les 18 h.

El bec és la principal eina dels ocells. No tenen mans. Tot ho han de fer només amb les arpes i el bec. Segons l’alimentació de cada espècie i altres estratègies (cavar, teixir nius, foradar fusta...), tenen un tipus de bec o altre. Hi ha becs com arpons o punyals per travessar peixos, altres finets com pinces per capturar petits insectes, altres molt gruixats i forts per trencar pinyols, i un llarguíssim etcètera. Jugant descobrirem els diferents becs que tenen els ocells de Menorca, i per a què els fan servir.

Recordau que el Centre de Recuperació es pot visitar també de dilluns a dissabte a partir de les 18 h. L'hospital d'animals s'integra de manera opcional dins la visita a les Pedreres de s'Hostal de Líthica. L’entrada inclou la visita a tot el conjunt de les Pedreres de s’Hostal, més la visita guiada al Centre de Recuperació de Fauna. Els preus de les entrades són: fins a 12 anys d’edat gratuït, majors de 65 anys 4 €, i la resta 8 €. Es fa descompte per residents: fins a 12 anys d’edat gratuït, majors de 65 anys 3 €, i la resta 6 €. L’accés a les Pedreres de s’Hostal és al Camí Vell de Ciutadella, km 1. També podeu apadrinar els animals residents al Centre, que ens ajuden a explicar la fauna de Menorca i com podem ajudar a conservar-la.


La vostra visita ens ajuda a fer la nostra feina millor. Us hi esperam!

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.