Back to top

Energia

Qualsevol qüestió relacionada amb el tema energètic, notícies, novetats, perspectives de futur, propostes, anàlisis, informacions...

els arbres tallats al bosc per fer biomasa

Tema: 

he pogut observar que hi ha molt terreny de marina que esta essent tallat. els arbres, les mates, tota planta vivent esta essent arrasada per camions, tractors i potents motoserres. quan em vaig voler informar, em van dir que son concessions per crear biomasa per tal de aprofitar els desfets de una poda que te com a finalitat la neteja dels boscos per tal d'evitar els incdendis a l'estiu. en primer lloc, es possible que es puguin evitar els incendis per que ja no hi queda cap arbre per podar ni tallar perque les maquines simplement s'enduen per davant tot el que troben.

UNA INICIATIVA A TENIR EN COMPTE

Tema: 

El municipi de Güssing a Austria era una zona molt deprimida, fins que la ciutadania i els seus representants polítics varen decidir posar mans a la feina i treballar per aprofitar les noves tecnologies i els seus recursos.

Es un exemple molt clar de com avui es pot aprofitar de forma sostenible els recursos naturals per aconseguir un desenvolupament turístic de la ma d'un desenvolupament energètic net i renovable.