Back to top

Taller al centre de recuperació de fauna: els animals viatgers

 

Aquest dimarts, 2 d'agost, aprendrem jugant sobre les migracions dels animals. Molts d’animals realitzen viatges molt llargs cercant un millor clima per alimentar-se i criar. En el Centre de Recuperació es poden veure diferents exemples d’animals que migren i altres que no, i podeu conèixer les particularitats especials d’algunes espècies de Menorca.

Recordau que el Centre de Recuperació es pot visitar fins ben entrat el setembre de dilluns a dissabte a partir de les 18 h.

EL Centre de Recuperació està ubicat dins les Pedreres de s’Hostal de Líthica. Per a visitar-nos heu de comprar primer l’entrada de Líthica (4€ per les persones residents. Menors de 13 anys gratuïta). Una vegada dins veniu després al Centre, on us demanarem un suplement de 2€. Pels menors de 13 anys l’entrada és gratuïta. És recomanable comprar l’entrada de Líthica per avançat a https://lithica.es/visita/ , encara que també es pot adquirir allà. L’accés a les Pedreres de s’Hostal és al Camí Vell de Ciutadella, km 1.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.