Back to top

SUSPESA! Diumenge 15, excursió a St Vicenç d'Alcaidús i Biniaiet

Seguint les recomanacions de la Conselleria de Salut del Govern autonòmic i del Ministeri de Sanitat, s'ha pres la decisió de suspendre l'excursió prevista per aquest diumenge dia 15 a St Vicenç d'Alcaidús i Biniaiet, com a mesures per prevenir la propagació del Covid-19.

 

Pel diumenge 15 de març s'ha programat una nova excursió talaiòtica. S'anirà per camins de mosaic agrari fins al poblat de Sant Vicenç d'Alcaidús i Biniaiet, un jaciment amb diferents cercles i talaiots.

La gent interessada s'ha de concentrar a les 9:30 h a Binixíquer, vora l'entrada del camí de Binicalaf (veure il·lustració adjunta a la notícia). Sortirem a les 10 h. No cal inscripció prèvia.

La dificultat és baixa. Els monuments es visiten sota el guiatge d'un arqueòleg. Servei de bus de retorn al punt de sortida (3 €). Final estimat a les 13:30 h aproximadament.

Es recomana compartir vehicle amb les amistats, a fi de reduir emissions.

El cicle Som talaiòtics? és un programa organitzat de manera conjunta entre el Departament de Cultura del Consell Insular i el GOB.

Comentaris

S'ha cancel•lat?

No veig cap noticia al respecte, per lo que m'agradaria confirmar si la sortida del diumenge segueix en peu o s'ha cancel•lat. Gràcies!

La sortida es manté

De moment, l'excursió de diumenge es manté ja que és una sortida a l'aire lliure. En cas de canvis, ho anunciarem a través de les xarxes socials de l'entitat.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.