Back to top

SOS Menorca va passar per Alaior

A la carretera general encara hi ha molt en joc. Les obres actuals han de durar més d'un any i a més s'estan tramitant els projectes per continuar la intervenció fins a Ciutadella.

Es tracta de la intervenció més gran sobre el territori menorquí dels darrers temps, que pretén travessar l'illa d'una punta a l'altra. Aconseguir que aquesta actuació es faci amb seny és crucial per al futur de l'illa.

El dissabte passat, dia 1, es va celebrar a Alaior un nou acte informatiu sobre aquesta qüestió. Unes 200 persones es van reunir per escoltar els parlaments i apuntar-se als grups de treball que hi ha en marxa. Es van distribuir nombroses camisetes i banderoles.

La campanya SOS Menorca contra les obres de la carretera general segueix en marxa. El pròxim dissabte, dia 8, s'anirà a Ciutadella (plaça de la catedral), per continuar la setmana següent as Mercadal i després a Ferreries.

Els informes emesos per la Direcció General de Trànsit evidencien que a Menorca no hi queden punts negres a les carreteres. Això vol dir que els accidents que es produeixen no són atribuïbles a la carretera. A més, la intensitat de vehicles que empren la via fa anys que va disminuint i estem en nombres més baixos que en 1999.

És per aquests motius que moltes persones s'estan mobilitzant. Perquè sempre es poden fer millores per disminuir el risc en determinats punts, però les dades tècniques demostren que no és necessària una intervenció tan desmesurada com la que el Consell Insular impulsa, amb 6 rotondes en 10 quilòmetres, quatre d'elles de dos pisos.

Us convidam a sentir de nou la cançó Així no, i us demanam que passeu la informació a les vostres amistats. Moltes gràcies.

Comentaris

La rotondas

Una verdadera brutalidad ,todo ese dinero que tanta falta hace en otros sectores muchisimos mas importantes ,pero relmente nos extrania ,despues de saber que hay un grupo de politicos muy altos en sus cargos que directamente se roban la pasta a sus cuentas ,una varbaridad ,

Rotondas

El mayor disparate contra el paisaje de Menorca, en los ultimos años. Esto es pan para hoy y hambre para mañana. El turismo que elige a Menorca para sus vacaciones, viene por unas cualidades que les ofrece la isla muy contrarias a estos mega proyectos de las rotondas. Destruyendo el paisaje de la isla lograremos que los bisitantes elijan otros lugares. No hay razones suficientes para estas construcciones.

Rotondas

Esto es como lo que ocurrió con las farolas de la carretera de san lluis. Pusieron tantas (a todas luces innecesarias) que en la actualidad solo encienden la tercera parte. Y en invierno en horas nocturnas no pasa nadie. El que vendió las farolas hizo "su agosto" a costa nuestra. Con las rotondas, mas de los mismo, para un mes y medio de 12 meses que tiene el año invierten un dinero en algo que en estos momentos no tiene nada de prioritario..... "Alguien"se "pone una medalla", y otros hacen un negocio a costa de Menorca y los contribuyentes. Es una vergüenza!!!! Y todo en un momento de CRISIS y CORRUPCiON.:....de los politicos

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.