Back to top

Socarrell especial 40 anys

Portada del Socarrell especial 40 anys del GOB Menorca

Hem dedicat un número especial de la nostra revista Socarrell a commemorar els 40 anys del GOB Menorca. Repassam la història de la nostra associació, els seus orígens, les motivacions, les campanyes i els projectes que ens han ocupat durant tots aquests anys, i com seguim treballant-hi actualment. Vol ser un reconeixement a totes les persones que ho han fet possible i també una renovació del compromís del GOB amb el futur sostenible de Menorca.

Enguany celebram els 40 anys de la creació del GOB Menorca. Des de l'any 1977 el GOB ha vingut treballant en fer compatibles les activitats humanes amb la protecció del nostre paisatge i els nostres valors naturals, entenent que és la base per a garantir una economia sostenible. Ho hem fet preocupant-nos de molts aspectes, com la protecció del territori, dels recursos com l'aigua o l'energia, la biodiversitat, l'agricultura, la pesca o el turisme respectuós. I sobretot de l'educació ambiental i de promoure el diàleg constructiu  dins la societat menorquina.

L'edició d'aquest Socarrell es suma als actes commemoratius que hem anat organitzant durant aquest any. El podeu llegir en línia clicant el següent enllaç SOCARRELL 40 ANYS en línia , o el podeu tenir en pdf adjuntat més avall. Esperem que el gaudiu.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.