Back to top

Si t'estimes Menorca. Vídeo

Si Menorca t'ha enamorat, ets dels nostres.

Si t'ha encisat el seu paisatge, la seva tranquil·litat, les seves platges, el seu mar, els barrancs i els talaiots, les parets i els ullastres, els ramats que pasturen... Però també la seva gent de caràcter pausat, la trepidant activitat cultural, la capacitat de resistència davant models no desitjats, la facilitat per fer festes participades... ets dels nostres.

Des del GOB treballam intensament per aconseguir que Menorca sigui un exemple de territori on es viu bé però on es saben conservar els valors ambientals. On les activitats humanes busquen de manera permanent un equilibri amb la natura. Aquest és el gran repte, que necessita també la resta del planeta.

Per aconseguir avanços necessitam tenir força. I la nostra força principal ve de les persones que es fan sòcies. Ara és molt bon moment per fer-se soci del GOB. I si ja ho ets, te demanam que convidis algunes amistats teves perquè també s'hi sumin. Ara és el moment de fer-ho.

Les batalles que afrontam són molt desiguals. No és fàcil aconseguir reconduir la intervenció d'una carretera, reorientar els criteris de l'urbanisme en el sòl rústic, millorar la situació del medi marí, acompanyar cap una adequada reconversió agrària, fomentar la reflexió ciutadana sobre la sostenibilitat, assistir la fauna que no té propietari, innovar en el control dels nitrats a l'aqüífer, ajudar a que la gent s'estimi l'illa... Però es poden canviar moltes coses quan els esforços se sumen.

La nostra aposta és clara per incrementar la incidència en els reptes ambientals, que són molts i grans. Volem tenir capacitat d'anàlisi i d'elaboració d'alternatives. Volem disposar de mitjans per fer arribar les informacions i les propostes. Volem convèncer més gent perquè els problemes del medi ambient afecten tothom.

Fes-te soci/a si encara no ho ets. I si ja formes part d'aquesta associació, ajuda'ns fent arribar aquesta invitació a altra gent. Moltes gràcies.

 

Comentaris

Si realment estimes sa natura, deixa de consumir animals

Es mossols i altres aus mos els estimam molt, però després bé que mos menjam vaques, bens i porcs... mesquins! Es 70% des CO2 que s'emet a s'atmosfera prové de sa part de s'agricultura que és per donar de menjar a ses vaques, porcs o bens, o per es seu transport o manteniment.

Go Vegan

Totalment d'acord amb tu. A més des recursos hídrics consumits, contaminació dels aqüífers, etc. Intentem idò ésser perseverants i, junts, ampliar la consciència i l'autocrítica d'una societat de valors perduts. Intentem tots junts a re-aprendre a recuperar-los i a crear una millor convivència amb sa natura i amb ses persones. Fem-ho de cor i fem arribar es missatge. Bones festes i abraçades.

felicitacions

Enhorabona pel missatge, "Si Menorca t'ha enamorat, ets dels nostres.". I sí, soc dels vostres. Una abraçada molt forta per a tothom, socis i simpatitzats i que aquest any qui ve, entre tots feim mès força.

Sí, me l'estim en l'ànima

Sóc catalana enamorada de Menorca. Sempre m'he sentit ben bé dels vostres. Perquè quan estimes una terra ho estimes tot. Quan t'enamores d'un país estimes la seva terra, t'agrada la forma particular d'entonar la llengua, percebre les diferències de cada poble, l’aire que es respira a cada cala que la fa diferent de les altres. M’he enamorat de Menorca i de la seva gent; pausada, generosa, amable i amb gran sentit de l’humor. I de la llibertat que es respira per aquí. I això m’ha fet sentir sense cap mena de dubte que era dels vostres. Gràcies per cuida la illa Gob!!!

Estimada Menorca

Sempre estic agraïda a la tasca que fan les persones que formen el GOB, ser socia i ho soc no és suficient, crec que cadascú pot ajudar a millorar l'illa desde la seva realitat, donant exemple amb un consum responsable que abasta l'ús de l'aigua, del menjar, de fer els menys fems possibles i reduir plàstic

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.