Back to top

SaveMenorca: Reenvia a la gent de fora que estima l'illa

La campanya SaveMenorca pretén fer arribar la polèmica de la carretera general de Menorca a la gent que està vinculada emocionalment amb l'illa, encara que no visqui aquí de manera permanent.

Us demanam que faceu arribar aquest missatge a aquelles persones que pugueu conèixer que venguin o hagin vingut de turisme a Menorca, a aquells que tenen segona residència, a la gent de la península o de l'estranger.

També pot ser molt útil fer-ho arribar a contactes de premsa de fora, a periodistes concrets o a xarxes socials que se'n puguin fer ressò.

A través de SaveMenorca s'estan rebent donatius que s'apliquen a la campanya (distribució de milers de folletons als turistes, valla publicitària, anuncis en premsa, estratègia jurídica, etc) i també s'estan enviant milers de peticions al Consell Insular.

Ara és quan s'ha de fer la batalla de la carretera, abans que els danys siguin irreversibles. Estem parlant d'intervencions al llarg de 40 quilòmetres de Menorca. Una illa que molta gent estima precisament per l'especial conservació del paisatge que ha sabut fer. Ajudeu-nos a mantenir-la.

Participau a SaveMenorca.

 

Facebook SaveMenorca al Facebook Twitter SaveMenorca al Twitter

 

 

Comentaris

Menorca he perdido muchuo

Menorca he perdido muchuo durante los ultimos anos por culpa de las redondas echas y de gente que distruje su único paesaje rural haciendo carreteras mas grandes y inútiles. Alla gente de Menorca non sirven y a los turistas como mi que aman la isla tampoco.Si he comprato una casa en Menorca es porque es diferente de Milano donde vivo y de las otras Islas Baleares donde iba antes y que ora estan tropeadas. Pare poca gente que tiene su personal interes económico no tiene sentido sentido destruir una isla que es de toda la gente de Menorca

savemenorca

Tan de bó puguesim estar aqui amb vosaltres per donar-hos suport amb les tasques que esteu "batallant"... fa 41 anys que venim a "sa vostre illa" i l´hem vist creixer amb disbarats.... digueu desde la distancia que podem fer. Quan nosaltres venim a Menorca es el mes de JUNY...... el resta de l´any i estem amb el cort. TOT EL NOSTRE SUPORT a vosaltres perque Menorca tingui el respecte que es mereix per el seu present i per el seu futur.

Què es pot fer ara?

En el moment de tramitació del projecte que ara ens trobam, resulta molt útil difondre la campanya a les vostres amistats i a gent que penseu que puguin tenir vinculacions emocionals amb Menorca. Si tothom fa la seva part, serem molts milers. Convideu tothom a visitar savemenorca.org Igualment ajuden molt els donatius que es puguin fer, cadascú en la mesura de les seves possibilitats, a través del sistema que s'ha habilitat a SaveMenorca. Això ens dona eines per abordar les diferents vessants que hem de treballar i per incrementar la campanya destinada a fer que es reconsideri el projecte.    

Fem pinya!

M'afegeixo completament a la frase de Joana: "Haver de batallar per coses de sentit comú..." quin contrasentit!

No a l'aberració

Hola en dic Manel Monzó i soc Valencia, tinc 56 anys i soc un enamorat de Menorca, allá tinc bons amics... la meua dona i jo portem dos anys pensant en anarmos a viure a Menorca perque ens encnta, pero després de la montruosa e inutil carretera que volen fer en s'en anat les ganes de anarmos a viure allí..... el polítics amb demència no deurien gobernar, hi han solucions mes sencilles que aquesta aberració...... en fi a tots els que volen destruir l'encat de Menorca es desitje el pijor.

SAVE MENORCA

El que està en joc aqui es, ni més ni menys, que la viabilitat econòmica de l´illa a mitg i llarg plaç. Si els menorquins no s´anadonen que un dels principals motius pel que els turistes venen a gastar els seus diners a Menorca es el de gaudir del seu patrimoni paisatjístic que es dels millor conservats, a dia d´avui, en l´àmbit mediterràni, estàn perduts. Menorca tal com la coneixem actualment ja es un reclam turístic per ella mateixa. L´únic que s´ha de fer en cuidarla i mantenir-la el menys degradada posible. El turista no vol veure ciment (d´aixó ja en té prou a casa seva) i pot escollir més destinacions per gaudir de la natura i el paisatje al mar mediterràni. Si els menorquins no volen veure emigrar els seus fills per guanyar-se la vida els recomanaria que tinguésin cura del tresor més gran que tenen que es la seva propia illa.

salvem menorca

Que volen fer ara els nostres polítics ¿ Destrossar l'illa ? Fa 40 anys que hi vaig i a la gent de l'illa li ha costat moltes lluites conservar-la. El principal encant de Menorca es el seu paisatge tant ben conservat. M'atreviria a dir que no conec cap Menorquí ( i crec que en conec molts ) que mai hagi pensat que necessita una autopista. ¿Perquè una autopista? Deixem Menorca tranquila !!!!. Fora especulació !!

General Bum-Bum

Es una constant lluita contra els polítics sense visió, sense amor a la seva terra. No tenen rubor de vergonya ni sensibilitat.Serà dur, però la constàcia triomfarà. Els que portem Menorca al fons del cor us fem costat. No es podria demanar ajuda a l' UNESCO?

La destrucció

Sembla que les neurones d'aquests especuladors s'han robotitzat i no saben fer altre cosa que destruir tot el que troben al seu pas.

Save Menorca

Sóc una persona amant de la natura i per aquesta raó em vaig enamorar de Menorca l'any 2009 quan vaig visitar l'illa per primer cop. Per que Menorca és un exemple de com s'ha de mantenir un món perquè els seus habitants visquin en harmonia amb la naturalesa. Està bé que hi hagi comoditats però adequades a l'entorn. Els visitants que fan les seves vacances a Menorca cerquen natura, tranquilitat, pau i no necessiten asfalt, asfalt i més asfalt; això és del què fugen. A Menorca hi ha la possibilitat de llevar-se cada matí amb el cant dels ocells, de banyar-se a les aigües més clares mai vistes; de quedar bocabadat veient els toronets verds esquitxats de taques negres i blanques o marró de ses vaques i les masies des camps. De sobte et sembla que viatges per un país del nord. Menorca ho té tot. Tot es que desitja una persona per sentir-se meravellada de poder viure, encara que sigui uns dies, en aquesta terra tan especial. Quedes tan encantada de veure una terra tan rica en tots els sentits, que t'envaeix el desitg de deixar-ho tot i quedar-te a viure, a més, la gent tan encantadora que conéixes t'anima a voler quedar-te encara més. De fet, després de sa primera vegada, el mateix any hi vaig tornar dos cops més y l'any 2012 hi vaig viure dos mesos a Maó, però vaig haver de tornar per raaons personals. M'estim Menorca, si és veritat que ens reencarnem, sa propera vida, voldria néixer a Menorca. Per aquestes raons crec que hem de preservar l'illa de governants que la volen malmetre i que no se l'estimen gens.

Carreteres

Ara ens queixem? Despres de votar al PP? La gent del PP es autoritaria i te un militar al front de la conselleria que vol construir la carretere i rotondas enormes. No podem esperar res de bo mentres el PP pugui impondre els seus criteris. manar

SaveMenorca

Si les persones que si viuen a Menorca s'ajunten per impedir que la facin malbé i alhora, les que no hi viuen però l'estimen fan campanya des de tots els llocs possibles, no hi haurà prou pressió? Fem-ho!!

abianchinipreto@nodosud.com.ar

Menorca es un verdadero paraíso, todo es casi perfecto, no necesita que la destruyan con autopistas, lo que ya esta construido es suficiente, creo que a ningún habitante le beneficiaria, en todo caso sería una mejora para el turismo, pero están depredando el sistema, y el que va de vacaciones que pierda el tiempo que tenga que perder, las autopistas son para otras ciudades, donde las distancias son mayores. Cuiden a Menorca, no hay lugares así.

menorca terra de pau i renous naturals.

aqui lo que hay que hacer es subir el precio destino vacacional menorca y dejarse de tonterias porque parece que no sepamos la calidad natural y sobre todo de esta gente aun respetuosaque tenemos . gracias.

menorca terra de pau i renous naturals.

creo que vamos por mal camino al invertir desmesuradamente ,en infraestructuras que permiten acoger a mas gente pero,que la caja o recaudacion de este tipo (todo incluido) lo unico que consige es empobrecer la isla y robarle recursos naturales como el agua , sino mirar lo que queda en menorca de este turismo. ademas queria recalcar de la urgencia en poner una tasa i un control al turismo nautico pues este verano estuve un dia con mi hija y mi yerno en binibeca y sali del agua rebozado de plastico. un saludo a todos los que amamos menorca ,no la mal tratemos nuestros nietos quieren disfrutarla limpia.

Carreteres de Menor

Que lástima que las elecciones no fueran este años. Están haciendo babaridades en todos los sectores. Siguen con los chanchullos. A estos de PP hay que sarcarlos ya. ¡A MENORCA DEJÁRMELA TRANQUILA!

Comentar en castellano

El GOB cuando lo considera necesario busca la colaboracion y ayuda de la ciudadania en otras lenguas, cuando lo habitual es utilizar el catalan. ¿ Que pueden pensar tantos castellano-parlantes que viven en la isla ?

Traducciones

Manuel. Todos los comunicados que emite el GOB se cuelgan en esta página web, que está dotada de traductor. Mucha gente que no entiende el catalán está apuntada a nuestra lista de destinatarios y sigue las noticias sin problemas.

Castellano

En la parte superior derecha de la pantalla hay una bandera española y otra inglesa.Clicando en ellas se ve la página en esas lenguas.

SAVEMENORCA

Una pena que una isla tan bella este siendo modernizada sin ton ni son, cuando lo bello es que se mantenga natural.Los que la conocimos antes queremos que se mantenga así.

ampliacio carretera

No a la ampliació. Imagineu una autovía de Ciutadella a Maó; Com ho feriam per entrar a la ciutat final? Ens hi trobariem tots. Hauriem d'ínstal.lar semafors. A mes, per quatre dies, esteim discutint 10 minuts. INVERTIR EN ADUCACIO!!.

Save Menorca

¿cual es el beneficio? o mejor dicho ¿para quien es el beneficio? primero Ibiza, ahora Menorca. ja està bé

Políticos, promotores y

Políticos, promotores y constructores siempre sacan tajada de todas estas aberraciones ambientales sin sentido. Menorca no necesita tanta rotonda con paso elevado. Sólo es un negocio mas de estos bastardos. Esto ya no sorprende a nadie en un país de políticos catetos. Salud para todas las conciencias tranquilas.

Salvar Menorca

Sóc Barcelonina, però estimo i disfruto de Menorca cada any, m'adhereixo a totes les firmes que volen salvar Menorca

Salvar Menorca!

Somos comidilla en Europa, hay chistes y todo de a donde fue a parar el dinero que se le dio a España...a carreteras y rotondas!. Pero el chiste no tiene ninguna gracia. Es dificil imaginar como alguien que se dedica al gobierno de su tierra pueda siquiera desear tamaña aberración, a mi me daría mucha verguenza solo el pensar que quiero una autopista para la isla. Y desde aqui como habitante estacional, 4 meses al año, me niego en rotundo ante este proyecto y tantos otros que hablan de terrorismo ecológico y paisajístico. No a la carretera, no a los vertidos, no a los campos de golf y si a preservar, a cuidar, a limpiar y mantener la joya que es Menorca!!!

Salvar Menorca!

Somos comidilla en Europa, hay chistes y todo de a donde fue a parar el dinero que se le dio a España...a carreteras y rotondas!. Pero el chiste no tiene ninguna gracia. Es dificil imaginar como alguien que se dedica al gobierno de su tierra pueda siquiera desear tamaña aberración, a mi me daría mucha verguenza solo el pensar que quiero una autopista para la isla. Y desde aqui como habitante estacional, 4 meses al año, me niego en rotundo ante este proyecto y tantos otros que hablan de terrorismo ecológico y paisajístico. No a la carretera, no a los vertidos, no a los campos de golf y si a preservar, a cuidar, a limpiar y mantener la joya que es Menorca!!!

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.