Back to top

S’atraquen les Colònies Ambientals del GOB Menorca!


Les hores de llum s’allarguen i prest arribarà la millor època per a les flors, els animals, les excursions, els jocs, les vetllades... Des del Servei d’Educació Ambiental del GOB Menorca volem viure de més a prop la natura i per açò apostam un any més per les Colònies Ambientals com a mètode d’immersió en el nostre entorn més silvestre.

A diferència de l’any anterior, creix enguany l’oferta educativa i s’ofereixen 3 activitats, segons l’edat dels infants i en tres períodes diferents. D’aquesta manera és possible ampliar l’oferta a més al·lots i al·lotes i adaptar els continguts i les característiques de les colònies a cada nivell.

Les activitats que es duran a terme són les següents:

  • Colònies Ambientals de Primavera: de dia 14 a 17 d’abril per a infants de 6 a 8 anys (nascuts els anys 2011 i 2013).  - SUSPESA -
  • Colònies Ambientals d’Estiu: de dia 26 de juny a dia 3 de juliol per a infants de 9 a 12 anys (nascuts els anys 2011 al 2007). - INSCRIPCIONS TANCADES, ESTÀ PLE -
  • Sortida Ambiental d’Estiu: de dia 6 a dia 9 de juliol per a joves de 12 i 14 anys (de l’any 2005 i 2007). - INSCRIPCIONS TANCADQUEDEN PLACES -

Dia 24 de febrer s’obriran les inscripcions per als socis i sòcies i, dues setmanes més endavant (9 de març), s’obriran també per als no-socis. Aquest període correspon a les inscripcions de totes les activitats. Les places són limitades i un cop cobertes es tancarà el període d’inscripció.

Per al GOB Menorca, les colònies ambientals són una eina d’educació no formal que conjuga el creixement personal i col·lectiu amb el coneixement de la natura de Menorca mitjançant la immersió en espais de gran valor ambiental.

Per a més informació i inscripcions, podeu contactat a través del correu administracio@gobmenorca.com o al telèfon 971350762.

Aquestes activitats estan organitzades pel Servei d’Educació Ambiental del GOB Menorca i compten amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca, l’Ajuntament de Maó, la Fundació Marilles, la Direcció General de Residus i Educació Ambiental del Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament des Mercadal.

Us hi esperam!

Comentaris

colonies ambientals

Hola, voldriem inscriure al nostre filla a les colonies ambientals. Ja va anar el any passat i s'ho va passar molt be!! Ena acabem d fer socis. Com hem de fer la inscripcio?

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.