Back to top

Salutació president del GOB, Nadal 2020

GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES!!!

Després de l’any que hem viscut no puc començar aquesta salutació d’una altra manera que no sigui aquesta.

Com bé sabem, aquest 2020 ha estat un any molt difícil i especial a causa de la inesperada situació creada per la Covid, la qual ha capgirat tots els plans de la nostra societat provocant un clima d’incertesa mai imaginat.

Davant aquesta nova situació, el GOB també ha fet un esforç extraordinari per respondre a la realitat i procurar que aquest fenomen ens afectàs el menys possible. El funcionament digital durant el confinament i les diferents adaptacions a la canviant normativa han fet que la nostra activitat no hagi aturat en cap moment. No tan sols no hem aturat l’activitat sinó que, en segons quins casos, l’hem incrementada. Hem augmentat significativament el nombre de gent associada (amb un soci nou cada cinc dies), hem incrementat considerablement el nombre de persones voluntàries, hem augmentat el suport i el reconeixement de la societat en general i ens hem adequat a les dificultats pressupostàries. En definitiva, pens que, a pesar de les difícils circumstàncies, podem estar contents i orgullosos de la feina duta a terme.

Tot açò no hauria sigut possible sense el suport de totes les persones que formen part de la nostra organització; voluntariat, gent associada, membres de junta, col·laboradors, entitats, mitjans de comunicació, etc. Aquest any els professionals que treballen al GOB mereixen una menció especial ja que, tot i les circumstàncies viscudes, en cap moment han escatimat temps ni esforços per tirar endavant el nostre projecte. Aquesta actitud, en bona part, ha fet possible tancar aquest any de forma satisfactòria.

Per acabar, una altra vegada, MOLTES GRÀCIES i desitj que tingueu unes Bones Festes i un Any Nou ple de salut i felicitat dins una societat més justa i sana.

Carlos Coll
President

Comentaris

any 2020

En primer lloc os felicito per la feina duta a bon terme i os desitjo unes molt bones festes M'agradaría, ja en vistes al proper any 2021, m'informesiu molt resumidament de les tasques fetes el 2020 i les que es tenen que fer el proper 2021. OBJECTIUS. En el meu cas, quina es la persona a qui em tinc que dirigir per enviar ideies e iniciatives per email. Per tal de no fer me pesat. Una cordial abraçada

any 2020

Moltes gràcies pels teus comentaris i la teva disposició. Per contactar amb nosaltres per email ho pots fer a info@gobmenorca.com.

Felicitació

Molt bones festes i millor any 2021 ple de salut, per continuar fent camí i preservar sa natura. Gràcies Carlos i Gob

Agraïment

Bon dia, les gràcies a valtros per la feinada , escrits, aclaracions que ens lliureu i, no cal dir per la constant preocupació pel bé de les illes. Bones festes.

Doncs si, aquest 2020 any

Doncs si, aquest 2020 any complicat, any d'incertesa, any que en tot moment ens hem tingut que readaptar a les situacions canviants. Esperem i desitgem que el 2021 sigui millor i amb un bri d'esperança per dominar aquest Covid. Gracies per la tasca de realitzeu per tenir una Menorca millor. Desitjo que passeu unes bones festes.

2021

Amb l'esperança d'un proper any menys patològic i mortifer, desitjo fermament que tinguem temps de serenar-nos i poder anlitzar els autentics "perquès" d'aquesta pandèmia. Només una reflexió serena pot dur-nos a un diagnòstic cert i a prendre les decisions correctes a l'hora d'intentar reequilibrar la nostra relació amb la natura, i així poder evitar l'aparició de noves problematiques de salut que, com la que ara patim, tenen llur origen en el desgavell que l'home ha generat a la nostra casa comú: la terra. Salut !!

Gràcies GOB

Gràcies, Carles, Miquel, Tòfol, i tot l'equip, i tota la família del GOB. Em sento orgullós de pertànyer a quelcom que fa feina sensible per la salut i el territori. Seguim endavant.

Gràcies

Gràcies, i moltes felicitats a tots vosaltres per tota la feina feta, durant tot l´any, es un plaer llegir els articles.continueu aquesta tasca tan important per cuidar Menorca

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.