Back to top

S'acaba el termini per apuntar-se al curs d'aigua i custòdia

Els aljubs poden permetre emprar molta aigua de pluja

El pròxim dia 13 s'acaba el termini per apuntar-se al curs que mostrarà experiències exemplars en aigua i custòdia agrària a Menorca. Es tracta d'un curs de 3 dies de durada (3, 4 i 5 d'octubre), on s'analitzarà la problemàtica de l'aigua en el món agrari i els avanços que s'estan aconseguint en aquesta qüestió. El curs també inclou algunes excursions per paratges de gran bellesa del camí de Cavalls, així com parts teòriques i de visites sobre el terreny.

Es veuran exemples de finques que funcionen quasi al 100 % amb aigües pluvials, explotacions agràries que abans eren de regadiu i que han aconseguit la seva viabilitat amb varietats locals de secà. Es visitaran instal·lacions per comprovar la depuració d'aigües residuals a partir de plantes autòctones.

El curs és també una bona ocasió per aprofundir en la problemàtica econòmica, social i ambiental de l'aigua, a partir de ponents de primera fila, com ara Pedro Arrojo (premi Goldman de Medi Ambient) o el socioecòleg Ramon Folch.

Aprofiteu l'ocasió. Les places són limitades. Trobareu la informació a:   http://www.uimir.cime.es/contingut.aspx?idpub=776

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.