Back to top

S'acaba el temps per apuntar-se al curs d'excursions: La tardor a Menorca

El GOB organitza un nou cicle d'excursions complementades amb les corresponents sessions teòriques. És un curset de formació ambiental pensat per gent que gaudeix del contacte amb la natura, orientat a donar una visió general dels valors ambientals de Menorca, i centrat en la tardor: el paisatge, la geologia, les plantes, els bolets i la fauna.


La tardor a Menorca s'anomena la primavera d'hivern. És quan després de l'eixut estival la natura reviu i l'illa esdevé verda, els fruits maduren, surten els bolets... És una època ideal per a gaudir fent excursions i contemplar les meravelles que la natura ens ofereix.


Menorca té una gran diversitat de roques, plantes, bolets i animals. Conèixer i entendre els valors naturals que anem descobrint  a les excursions enriqueix considerablement l'experiència i propicia actituds favorables de respecte cap a l'entorn natural que es visita. Amb aquest curset volem donar l'oportunitat d'adquirir uns coneixements bàsics i actualitzats sobre la fauna, flora i geologia de Menorca i les seves interrelacions. I, també, facilitar les eines per a ampliar-los i  mantenir-se al dia.


El curset s'estructurarà en unes explicacions teòriques, els divendres capvespre, i quatre excursions pràctiques, els dissabtes dematí. Tindrà lloc els dies  10, 11, 17, 18, 24 i 25 de novembre i 1 i 2 de desembre. Trobareu informació més detallada en el document adjunt. Per assistir-hi és necessari apuntar-se. En total té un cost de 75 euros (40 euros pels socis) i per inscriure't ho pots fer enviant un correu a administracio@gobmenorca.com o per telèfon al 971 35 07 62. Les places són limitades.
Aquest curset compte amb el suport del Consell Insular Insular de Menorca i l'Agència Menorca Reserva de Biosfera.

Comentaris

Escursions del curs La tardor a Menorca

Bon dia, trobo molt interessant el programa de La tardor a Menorca però no puc assistir a les xerrades el divendres al vespre doncs estic treballant. És possible fer només la part d'excursions de dissabte matí? Són obertes a gent que no faci el curs sencer? Gràcies, fins aviat, Montse

Excursions

Hola Montse no tenim contemplat que una persona s'apunti només a les excursions, perquè la part teòrica és important per a entendre millor les observacions al camp. De tota manera si vols pots contactar amb nosaltres a administracio@gobmenorca.com o al 971 35 07 62.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.