Back to top

Rifa mensual de productes de les finques agronaturals

Tots aquells que vagin a comprar a la Botiga del GOB, situada al Mercat del Claustre, tindran l'oportunitat de participar en el sorteig d'un lot de productes de la Xarxa de Finques Agronaturals de Menorca. Es tracta de productes de qualitat, produïts d'una manera respectuosa amb el medi ambient. Són productes km 0 que respecten els ritmes naturals i contribueixen a mantenir els valors de l'illa.

Per cada 5€ gastats a la Botiga del GOB al Claustre obtindreu una papereta per a participar en el sorteig, que se celebrarà el darrer dia del mes. Hi trobareu productes de llocs amb acord de custòdia del territori -embotits, formatge, conserves, vi, sal...-, llibres, samarretes, peluixos i moltes coses més. Animau-vos a passar-hi!

La situació del món en que vivim és el resultat de les decisions que prenem. A Menorca tenim la sort de poder consumir fàcilment productes sans i saborosos. Contribuïm, idò, amb les nostres accions a estalonar un model productiu que estima Menorca. Consumir productes de les finques del programa de Custòdia Agrària és una manera de fer-ho.

Obert de dilluns a dissabte, de 10 a 13:30 h. Una botiga atesa íntegrament per voluntariat.

Aquesta acció de promoció s'emmarca dins el programa de custòdia agrària que rep el suport del Consell Insular de Menorca.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.