Back to top

Regala Salut, Natura i Proximitat

Les paneres de Custòdia Agrària són una gran opció per als obsequis de Nadal. N'hi ha de diversos formats i ajuden els pagesos que es comprometen amb el medi ambient de Menorca.

Venen dies de moltes compres i regals. Com a consumidor/a, les teves eleccions tenen impacte en el món que et rodeja: l’impacte ambiental de com es produeix allò que compres, la petjada de carboni del seu transport, el tipus de residus en què es converteixen els embalatges, la dignitat de les persones que ho produeixen i un llarg etcètera.

Si vols regalar productes que cuiden la natura, la teva salut i la de les persones que estimes, i que donen suport a productors locals, els productes de Custòdia Agrària t’estan esperant!

Vine a la botiga del GOB al Mercat del Claustre o al molí del GOB al camí des Castell i trobaràs paneres amb productes de Custòdia Agrària preparades per regalar. Trobaràs lots ja fets i opcions personalitzables segons els teus interessos i pressupost. És millor reservar-la amb un dia d’antelació, pots fer-ho personalment als punts de venda mencionats o bé telefonant al 971 35 07 62 o enviant un correu a custodia@gobmenorca.com

Aprofita el Nadal per millorar el món que habites! Regala productes que fan Salut, Natura i Proximitat.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.