Back to top

Regala l’apadrinament d’un animal del Centre de Recuperació

Per Nadal es poden fer molts de regals amb benefici social i ambiental. El Centre de Recuperació de fauna del GOB us proposa que regaleu, o us regaleu, l’apadrinament d’un dels animals residents a aquest centre. És una manera d’ajudar a la feina de conservació i educació ambiental per a mantenir la fauna de Menorca que es fa a aquest hospital d’animals silvestres. Podeu apadrinar a través de la web del GOB Menorca.

Els animals que esperen ser apadrinats són els residents al Centre de Recuperació, que no poden ser alliberats a la natura per tenir alguna lesió irrecuperable. Aquests animals es mantenen en bones condicions i serveixen de suport important a les activitats d’educació ambiental que es realitzen a l’hospital d’animals.

La persona que desitgi apadrinar pot triar l’animal que vulgui, i serà informada periòdicament del seu estat. Els apadrinaments tenen un cost mínim de 20 € anuals. Us demanam que doneu una ullada a la web d’apadrinament per veure els animals i totes les opcions.
El Centre de Recuperació també manté l’opció d’apadrinar de manera global el projecte, per un mínim de 50 € anuals, a través de la mateixa web. Totes aquestes aportacions ens ajudaran a mantenir i millorar la nostra feina en favor de la fauna de Menorca. Recordeu també que es pot desgravar fins un 75% dels apadrinaments a la declaració de renda.

Gràcies per col·laborar amb nosaltres. Bones festes!!

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.