Back to top

Recuperat amb èxit un soter ferit per escopeta

Soter en tractament

Enguany han ingressat al Centre de Recuperació de Fauna quatre espècies protegides ferides per tir d’escopeta. Només una d’elles ha aconseguit sobreviure. Recentment voluntaris de l’hospital d’animals l’han alliberada. Es tracta d’un soter, o àguila calçada, que va ingressar el 15 d’agost. Ha estat un procés llarg i complicat. És lamentable que casos com aquest es produeixin cada any.

El Centre Recuperació de Fauna té com objectiu reduir els impactes de les activitats humanes sobre la fauna de Menorca, moltes vegades involuntaris (carreteres, cables, animals domèstics, espècies invasores...). És mal d’entendre però que haguem de tractar casos intencionats, com són els tirs amb escopeta. A una societat que se suposa sensibilitzada vers els valors mediambientals hem de trobar la manera d’aïllar i erradicar aquests comportaments minoritaris, però tanmateix reincidents.

El Centre de Recuperació de Fauna funciona gràcies al conveni de col·laboració del GOB amb el Consorci per a la Recuperació de la Fauna a les Illes Balears (COFIB), l’ajuda del Consell Insular de Menorca, i dels ajuntaments de Ciutadella, Maó, Es Mercadal, Ferreries i Sant Lluís. També rebem ajudes de persones particulars que apadrinen el Centre. Apadrina tú també clicanc aquí.

Comentaris

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.