Back to top

Rebaixes de planters as Viver del GOB

Es Viver del GOB liquida els planters d'estiu. Tots els planters d'horta a 10 cèntims, només aquest divendres i dissabte, 20 i 21, a les instal·lacions des Viver.

Estem a finals de temporada per a plantar les hortalisses de cara a l'estiu. Es Viver liquida totes les seves existències de planters ecològics de varietats locals d'horta: diferents castes de tomàtics, pebres, albergínies, carabassons, carabasses, melons, lletugues, bledes, juevert...

També hi trobareu llavors certificades ecològiques, productes per a tractaments naturals de plagues, com per exemple la tuta dels tomàtics.

Es Viver del GOB és un projecte que pretén potenciar un ús de la terra respectuós amb el medi ambient. Produeix amb certificat ecològic planta autòctona per a jardineria sostenible, plantes aromàtiques i culinàries, planters d'horta de varietats locals i ramells de porxada. També dissenya i manté jardins sostenibles, i filtres verds, sistemes de depuració d'aigües residuals amb plantes aquàtiques.

Obrim el divendres de 10 a 13:30 i de 17 a 19 h, i el dissabte dematí de 10 a 13:30 h.  Es Viver és a la carretera de l'aeroport, al costat de Mestral.

Comentaris

Envio

Llevo muchos años siguiendo vuestros correos, vivo en Lugo. ¿habría forma de enviarme plantas vuestras sin que se me encareciera mucho el producto? Desde el año pasado me han prestado un terreno, bonito y con una tierra muy buena y fértil, por eso me gustaría intentar plantar alguno de vuestros productos para observar su desarrollo en un clima bastante distinto al vuestro. Por favor, si se os ocurre alguna forma de enviarme plantones o semillas decírmelo. Muchas gracias.

Envio

Si nos pasas un contacto a esviver@gobmenorca.com , lo hablamos. Gracias

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.