Back to top

Rebaixes de planters al Viver del GOB

Es Viver ofereix planters ecològics de varietats locals d'horta

Es Viver del GOB liquida els planters d'estiu, abans d'oferir els d'hivern. Tots els planters a 10 cèntims, només aquest divendres i dissabte, 21 i 22, a les instal·lacions des Viver.

Estem a finals de temporada per a plantar les hortalisses de cara estiu. Es Viver liquida totes les seves existències de planters ecològics de varietats locals d'horta. Diferents castes de tomàtics, pebres, albergínies, carabassons...

També hi trobareu llavors certificades ecològiques, productes per a tractaments naturals de plagues, com per exemple la tuta dels tomàtics. Es Viver també ofereix un servei d'assessorament, de manera que una persona experta pot venir al vostre hort a ajudar-vos a solucionar els problemes que hi tingueu o aconsellar-vos de com treure-li més profit.

Obrim el divendres de 10 a 13:30 i de 17 a 20 h, i el dissabte dematí de 10 a 13:30 h.  Es Viver és a la carretera de l'aeroport, al costat de Mestral.

Comentaris

planteles ecológicod

me gustaría saber si todavía os queda algo de plantel ecológico para acercarme mañana a es viver. ¿A que hora podría ser?gracias 1saludo

L'horari des Viver és

L'horari des Viver és divendres de 10 a 13:30 i de 17 a 20 h, i el dissabte dematí de 10 a 13:30 h.  De moment, encara hi queden planters. Per a més informació pots posar-te en contacte amb el responsable al 650 3750 172.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.