Back to top

Ratapinyades, els mamífers que volen

Cartell de la xerrada

Demà dimecres 4, a les 20 h, està prevista una xerrada sobre ratapinyades al local del GOB a Ciutadella (Camí de Maó, 36), aprofitant que estem en l'Any internacional de les ratapinyades.

Juan Quetglas, biòleg especialista de l'Associació Espanyola per a la Conservació i l'Estudi de les ratapinyades (SECEMU), ens donarà a conèixer la importància de la conservació d'aquests mamífers voladors. Existeixen 1.200 espècies presents a quasi tots els ecosistemes del planeta. Des dels insectívors als frugívors passant per els nectarívors, les ratapinyades, encara desconegudes i maltractades en molt llocs del món, tenen un rol fonamental per a la bona salut dels nostres ecosistemes.

Les ratapinyades també tenen valor econòmic i sanitari, capturen grans quantitats d'insectes, permeten reduir l'ús d'insecticides als camps de cultiu i depreden sobre insectes transmissors de malalties.

L'acte, obert a tothom, està organitzat pel Centre de Recuperació de Fauna Silvestre del GOB amb col·laboració de la SECEMU.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.