Back to top

Quina capacitat té Menorca per acollir turistes? Dijous a debat

Població diària a Menorca en els darrers 20 anys

Cada vegada ve més gent a Menorca. Aquest dijous 23 a les 19:30 h a l'Ateneu de Maó, taula rodona sobre la capacitat d’acollida de l’illa. Hem de seguir augmentant el número de turistes? Hi hem de fer res? Hi podem fer res? Quines implicacions té? Preguntes com aquestes es debatran a l’última de les taules rodones del cicle Menorca, 700 km2, que ha intentat explorar els límits de l’illa i les seves implicacions socials, econòmiques i ambientals.

Participaran a la taula Josep Pastrana, Conseller d’Economia del CIMe i vicepresident de la Fundació Foment del Turisme de Menorca; José Guillermo Díaz Montañés, CEO d’ARTIEM, i Miquel Camps, coordinador de política territorial del GOB Menorca. Cadascun exposarà la seva visió, que servirà de punt de partida per a debatre sobre la qüestió entre totes les persones assistents.

El cicle Menorca, 700 km2 ha estat organitzat pel GOB i l’Ateneu de Maó, amb la col·laboració de Menorca Preservation. Ha tractat les problemàtiques de l’aigua potable, la mobilitat, la capacitat nàutica, i finalment la capacitat d’acollida. Les taules es poden revisitar al canal de youtube de l’Ateneu de Maó.

Comentaris

complet

Hauríem de penjar el cartell de complet per Sant Joan, en tot cas està clar que tant les companyies àrees com les marítimes són els còmplices de la saturació que patim.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.