Back to top

Queda la darrera jornada del seminari

Fotografia dels participants a la segona jornada

Més de seixanta persones han participat ja a les dues primeres jornades del seminari Agricultura i Medi Ambient. Aquest dissabte, 15 de febrer, tindrà lloc la darrera jornada a partir de les 9.30h a la sala d'actes del Centre Social de Sa Nostra (Camí de Maó, 9 de Ciutadella).

En aquesta ocasió, es coneixerà l'experiència de l'empresa l'Espigall S.C.P. que cerca la viabilitat apostant per les varietats locals d'horta. En Jordi Puig i na Cristina Figols ens explicaran les diferents varietats que cultiven i els criteris agronòmics, socials i ambientals que tenen en compte. També coneixerem els circuits de comercialització i distribució que tenen a l'empresa, i serveis i tasques complementàries que duen a terme.

La segona xerrada anirà a càrrec de Jesús Cardona, arquitecte, i Josep Pons, enginyer i consultor energètic, que exposaran diversos conceptes per a millorar l'eficiència energètica de les explotacions agràries. L'electricitat o els combustibles són una de les majors despeses econòmiques d'un lloc, per tant, conèixer aquests conceptes per a l'estalvi i l'eficiència energètica pot ajudar molt als participants.

Per apuntar-vos podeu telefonar a les oficines del GOB, al 971350762, o enviant un correu electrònic a nllabres@gobmenorca.com. Vegeu el tríptic  adjunt.

El Seminari està emmarcat dins el projecte pilot "Cultivant Sinergies" cofinançat pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i FEADER i la col·laboració del Consell Insular de Menorca.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.