Back to top

Projectes innovadors a debat a l'Ateneu

 

Aquest dijous 3 de febrer comença una nova edició de taules rodones organitzades per l'Ateneu de Maó i el GOB, amb la col·laboració de Menorca Preservation. Aquesta vegada ens centrem en donar a conèixer projectes innovadors que pretenen aconseguir fons europeus Next Generation per a la seva execució. Són idees que poden ser oportunitats de futur per Menorca, obrint línies de desenvolupament econòmic noves, que poden ser importants també des del punts de vista social i ambiental. Les taules tindran lloc a l'Ateneu presencialment, i també es podran seguir pel seu canal youtube.

La primera sessió d'aquest dijous es centrarà en tres projectes d'innovació tecnològica. Cada projecte serà presentat de manera breu per una persona responsable de la iniciativa, amb la idea de generar després un debat entre les persones assistents. Els projectes que es tractaran en aquesta primera sessió són Hub tecnològic d'impacte positiu, presentat per Marcos Martín, I-Doc, oficina sense documents, d'ARTIEM, i Agricultura de precisió amb drons, d'Spectralgeo.

En total seran cinc les sessions, totes en dijous a les 20 h, els dies 3, 10, 17 i 24 de febrer i el 3 de març. Adjuntam el programa més avall.

En aquests moments amb tantes incògnites a tots nivells per les múltiples problemàtiques que vivim, que impliquen tant la salut, la vertebració social, l'economia i el medi ambient, pensam que aquestes taules poden evidenciar que a Menorca hi ha persones, empreses i entitats implicades en trobar sortides que superin maneres de fer caduques i nocives, i marquin camins cap a una economia eco-social, tenint en compte la sostenibilitat ambiental. Sovint es parla de Menorca com a una societat emprenedora i fins i tot pionera en diferents sectors. En aquests moments és molt necessari que ens hi esforcem i demostrem que realment és així i que som capaços d'avançar de manera consensuada i il·lusionada cap a una societat que sap tractar adequadament aquests reptes de futur.

 

Comentaris

Em trobava pujant les escales

Em trobava pujant les escales de l, Ateneu de Maó i un home molt amablement m, ha demanat informació privada sobre el meu historial clínic. Com que no era metge i jo no li havia demanat cita per cap aspecte relacionat amb la meva Salut ni física, ni mental ni emocional, tot i que si estic molt interesada en la Salut Ambiental i Social, he tornat a baixar les escales i he sortit per la porta per la que havia entrat una mica més trista tot i que sense perdre l, esperança.. Això mai. Salut i Alegría per tots!

No a les coaccions!

Bones, téns es meu suport Isabel. Per requerir passaports obligant a innocular-se, s'aprova immediatament. Per aprovar mesures dràstiques per evitar canvi climàtic....tot és covardia. No a les coaccions, no a les trepitjades als drets personals.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.