Back to top

Programa d'Activitats en Família a l'Hospital d'Animals

Programa d'Activitats en Família al Centre de Recuperació

Donar a conèixer els diferents habitants de l'Hospital d'Animals, aquesta és la intenció del Centre de Recuperació de Fauna Silvestre de Menorca i per això ha programat 3 jornades en família per a descobrir els seus hostes.

Durant la primera jornada coneixerem als calàpets, veurem com s'estan desenvolupant les seves larves a la bassa que s'ha creat al centre i farem divertides activitats per a pares i mares en torn aquest curiós amfibi. La segona jornada la dedicarem a les tortugues, al centre en tenim de terra i d'aigua, i algunes d'exòtiques que ens ajuden a entendre les problemàtiques entre la fauna autòctona i les introduccions d'espècies al·lòctones. Per últim dedicarem una jornada als ocells del centre, per a conèixer més  coses sobre els diferents tipus d'aus que a hores d'ara hi viuen.
Vine a passar un matí en família a l'Hospital d'Animals i coneix els seus habitants d'una manera didàctica i divertida.

Aquestes jornades es duran a terme els matins dels divendres 28 de juny, 12 i 26 de juliol respectivament. El cost és de 10 euros per a infant (7 per a socis).
Les places són limitades i cal inscripció prèvia. Us podeu apuntar a una o a més jornades. Telefonau a l'oficina del GOB per a reservar la vostra plaça i demanar més informació al respecte.

Participant d'aquestes jornades esteu col·laborant a que el Centre de Recuperació de Fauna Silvestre pugui mantenir el seu funcionament, seguint amb la tasca d'atenció a la fauna accidentada i a la sensibilització de la població local.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.