Back to top

Professionals del turisme de natura s'atraquen al GOB

L'alumnat del curs,provinent del món del turisme.
Excursió a la costa nord.
Els invertebrats, els grans desconeguts del camí.

El passat mes de novembre s'ha evidenciat, un cop més, com la conservació del nostre territori i dels seus recursos naturals va unida al desenvolupament econòmic de l'illa.


El curs Formació Ambiental per a Guies Turístics del Camí de Cavalls que ha dut a terme el GOB amb la col·laboració de la Universitat de les Illes Balears, ha comptat amb 25 participants i la representació de 7 empreses relacionades amb el món del turisme de natura entre d'altres agents.


Els continguts del curs estaven enfocats en aprofundir el coneixement de la natura que travessa el camí. Geologia, vegetació, vertebrats, etc. També es va tractar la normativa que regeix l'ús del camí de cavalls, abordant els aspectes més pràctics que afecten el dia a dia dels professionals del turisme. La combinació de sessions teòriques i pràctiques ha tingut com a resultat una molt bona valoració per part de l'alumnat.


En aquests temps on malauradament és recorrent que es posin damunt la taula projectes que amenacen la integritat natural del nostre territori, es demostra que vetllar per la seva conservació és una clara aposta pel futur del turisme a l'illa. Experiències com aquesta no són aïllades, l'interès dels professionals del turisme de natura a Menorca queda constatada amb la llarga llista d'espera que aquest curs va suscitar i que es preveu tornar a repetir de cara l'any vinent.


Aquest curs s'ha englobat dins el marc del projecte Leader “Camí de Cavalls, Camí de detalls”.

Comentaris

Cami de detalls,cami de futur

Enhorabona per la iniciativa i endevant. aquest cami de col·laboració entre sector turístic i GOB, sí es una aposta de futur!!! Lluitem també per la continuitat del programa LEADER.Gràcies

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.